dikigoros ierea
Victim blaming από το δικηγόρο του ιερέα που καταγγέλθηκε για το βιασμό ανήλικης - Κατηγορεί το κορίτσι και ισχυρίζεται, για το οποίο ισχυρίζεται ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα

Την ανήλικη κατηγορεί ο δικηγόρος του ιερέα από τα Πατήσια που καταγγέλθηκε για βιασμό, ισχυριζόμενος ότι η καταγγέλλουσα έστειλε στον πελάτη του μήνυμα σεξουαλικού περιεχομένου.

Μιλώντας στο Live News του Mega, ο δικηγόρος του ιερέαΑνδρέας Θεοδωρόπουλος, διατείνεται ότι «είναι μια περίεργη υπόθεση. Ο ιερέας δεν έμενε ποτέ μόνος του με τα παιδιά του κατηχητικού. Επιπλέον, μετά από έρευνα στην οικία του δεν βρέθηκε κανένα πορνογραφικό υλικό».

Παράλληλα, αναφέρει: «Ο πελάτης μου δηλώνει αθώος. Η ίδια η καταγγέλλουσα του έστειλε μήνυμα σεξουαλικού περιεχομένου στο οποίο ο ιερέας δεν απάντησε ποτέ και δεν το είπε σε κανέναν».

«Το παιδί που καταγγέλλει τον ιερέα, έχει προβλήματα πέρα από οικογενειακά, και ψυχολογικά», ισχυρίζεται ο δικηγόρος.

Ενδείξεις και για άλλες υποθέσεις στις οποίες εμπλέκεται ο ιερέας

Την ίδια ώρα, νέες πληροφορίες για τη δράση του ιερέα έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι αστυνομικοί έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση τον άνδρα ενώ υπάρχουν ενδείξεις και για άλλες έκνομες ενέργειες του χωρίς όμως μέχρι στιγμής να υπάρχουν αποδείξεις.

Ο ίδιος προχωρούσε στις αρρωστημένες πράξεις του αφού πρώτα είχε τις συναντήσεις με το κορίτσι στον χώρο του αυτοκινήτου του, στον χώρο που γινόταν η κατήχηση ακόμα και στον χώρο του γραφείου του.

Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ίδιος της προσπαθούσε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του παιδιού λέγοντας του ότι στο πρόσωπό του θα μπορούσε να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη ακόμα και σα να είναι ο ίδιος ο πατέρας της.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι της ζητούσε ακόμα και υλικό πορνογραφίας και συγκεκριμένα φωτογραφίες μέσα από το messenger όπου της έστελνε μηνύματα.

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Κάτια Νιάκαρη, όπως είπαν στη γειτονιά ο ίδιος φαινόταν να έχει τέτοιες βλέψεις ενδεχομένως και για άλλα παιδιά, ενώ κάποιοι κάτοικοι αναφέρουν ότι είχαν δει να βγαίνουν πολύ αργά από τον χώρο του γραφείου του ανήλικα κορίτσια.

Το πρωί πέρασε το κατώφλι του ανακριτή από όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Τρίτη το πρωί.

Ο ιερέας κατηγορείται για βιασμόκατάχρηση σε ασέλγειααποπλάνηση ανηλίκου και πορνογραφικό υλικό.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα