iereas
ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME NEWS
Ενδείξεις ότι ο ιερέας που βίαζε ανήλικη στα Πατήσια εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις - Πώς μίλησε το κορίτσι

Από τα τέλη του 2019 μέχρι και τα μέσα του 2020, το 17χρονο σήμερα κορίτσι φέρεται να ζούσε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του 37χρονου ιερέα, στα Πατήσια. Μάλιστα, οι αρχές έχουν στα χέρια τους ενδείξεις και για άλλες παρόμοιες υποθέσεις βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ertnews.gr, η κοπέλα βρήκε το κουράγιο και αποκάλυψε το μαρτύριο που ζούσε τον περασμένο Νοέμβριο. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το έναυσμα έδωσε μια ταινία με σεξουαλική κακοποίηση που έβλεπε με φίλες της με αποτέλεσμα το κορίτσι να βάλει τα κλάματα και στη συνέχεια να τους πει τι είχε συμβεί.  Στη συνέχεια πήγε στους γονείς της και μίλησε για τον βιασμό της από τον 37χρονο και μαζί κατήγγειλαν στους αξιωματικούς του τμήματος ανηλικων τι είχε συμβεί.

Για δύο περίπου μήνες οι αστυνομικοί έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση τον άνδρα ενώ υπάρχουν ενδείξεις και για άλλες έκνομες ενέργειες του χωρίς όμως μέχρι στιγμής να υπάρχουν αποδείξεις.

Ο ίδιος προχωρούσε στις αρρωστημένες πράξεις του αφού πρώτα είχε τις συναντήσεις με το κορίτσι στον χώρο του αυτοκινήτου του, στον χώρο που γινόταν η κατήχηση ακόμα και στον χώρο του γραφείου του.

Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ίδιος της προσπαθούσε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του παιδιού λέγοντας του ότι στο πρόσωπό του θα μπορούσε να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη ακόμα και σα να είναι ο ίδιος ο πατέρας της.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι της ζητούσε ακόμα και υλικό πορνογραφίας και συγκεκριμένα φωτογραφίες μέσα από το messenger όπου της έστελνε μηνύματα.

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Κάτια Νιάκαρη, όπως είπαν στη γειτονιά ο ίδιος φαινόταν να έχει τέτοιες βλέψεις ενδεχομένως και για άλλα παιδιά, ενώ κάποιοι κάτοικοι αναφέρουν ότι είχαν δει να βγαίνουν πολύ αργά από τον χώρο του γραφείου του ανήλικα κορίτσια.

Το πρωί πέρασε το κατώφλι του ανακριτή από όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Τρίτη το πρωί.

Ο ιερέας κατηγορείται για βιασμό, κατάχρηση σε ασέλγεια, αποπλάνηση ανηλίκου και πορνογραφικό υλικό.

Με απόφαση Αρχιεπισκόπου ο κληρικός τέθηκε σε αργία μέχρι να αποφανθεί η Δικαιοσύνη. Από την πλευρά της Εκκλησίας θα ξεκινήσουν ανακρίσεις για την παραπομπή του ιερέα σε εκκλησιαστικό δικαστήριο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Εσείς γνωρίζετε τι σημαίνει «νείρομαι»;

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα