Thumbnail
Ο 27χρονος επιχειρηματίας συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους - Δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος ενός δεύτερου ατόμου που φέρεται να είχε μισθώσει τη σουίτα

Συνελήφθη 27χρονος γόνος επιχειρηματικής οικογένειας των Αθηνών, στη Θεσσαλονίκη, μετά από καταγγελία 24χρονης ότι τη βίασε σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου. 

Υπενθυμίζεται πως η 24χρονη κατέθεσε στις 2 Ιανουαρίου μήνυση εναντίον 27χρονου για βιασμό. Ο 27χρονος συνελήφθη και με ομόφωνη απόφαση αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και την υπόθεση να παίρνει τον δρόμο της δικαιοσύνης. 

Δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος ενός δεύτερου ατόμου που φέρεται να είχε μισθώσει τη σουίτα.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα συνέβησαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε ένα ρεβεγιόν στη σουίτα γνωστού ξενοδοχείου που βρίσκεται στην δυτική είσοδο της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 24χρονη βρισκόταν με την παρέα της σε μαγαζί της παραλιακής. Όπως αναφέρουν πηγές, ένας άντρας πρότεινε στην 24χρονη και στην παρέα της να συνεχίσουν την διασκέδαση στο πάρτι που έστησαν ο ίδιος και κάποιοι επιφανείς επιχειρηματίες σε σουίτα γνωστού πολυτελούς ξενοδοχείου. Η 24χρονη φαίνεται πως δέχθηκε και επισκέφτηκε την σουίτα με τους φίλους της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες φέρονται να έριξαν από την αρχή ουσίες στο ποτό της νεαρής κοπέλας που την οδήγησαν σε νάρκωση. Όταν έφτασε η στιγμή να αποχωρήσει από το ξενοδοχείο, φέρεται να άφησε τους φίλους της να φύγουν και η ίδια ζήτησε ένα δωμάτιο από το ξενοδοχείο για να κοιμηθεί, διότι δεν αισθανόταν ικανή να σταθεί στα πόδια της.

Όπως αναφέρουν στο makthes.gr οι ίδιες πηγές, οι φερόμενοι ως δράστες βρήκαν την κοπέλα στο διάδρομο του ξενοδοχείο σχεδόν σε λιπόθυμη κατάσταση. Τότε, φέρονται να την οδήγησαν στο δωμάτιο τους και να την βίασαν.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα