Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για βιασμό νεαρής σε πολυτελές ξενοδοχείο
Σοκαριστικές είναι οι διαστάσεις που λαμβάνει νέο περιστατικό βιασμού εις βάρος μιας νεαρής κοπέλας στη Θεσσαλονίκη

Σάλος επικρατεί εδώ και κάποιες ώρες στη Θεσσαλονίκη και κυρίως στα social media με την καταγγελία βιασμού 24χρονης κοπέλας σε ξενοδοχείο της πόλης.

Ο Ηλίας Γκιώνης, με το όνομα «omikrosprigipakos» στο Instagram, ο ακτιβιστής που αποκάλυψε την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, προέβη στη δημοσιοποίηση κάποιων λεπτομερειών για την υπόθεση του βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα και άλλοι δημοφιλείς χρήστες του Instagram άρχισαν να αναπαράγουν το θέμα και να αναφέρουν μια σειρά από ονοματεπώνυμα επιχειρηματιών που φέρονται να ήταν στο πάρτι, όπου ξεκίνησαν όλα για την περιπέτεια που καταγγέλλει ότι έζησε η 24χρονη. Σε δημοσιεύσεις τους "φωτογραφίζουν" πρόσωπα που φέρονται να εμπλέκονται, καταγγέλλοντας ότι έχουν και άλλα ράμματα για την γούνα τους.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα συνέβησαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε ένα ρεβεγιόν – κορονοπάρτι στη σουίτα γνωστού ξενοδοχείου που βρίσκεται στην δυτική είσοδο της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 24χρονη βρισκόταν με την παρέα της σε μαγαζί της παραλιακής. Όπως αναφέρουν πηγές, ένας άντρας πρότεινε στην 24χρονη και στην παρέα της να συνεχίσουν την διασκέδαση στο πάρτι που έστησαν ο ίδιος και κάποιοι επιφανείς επιχειρηματίες σε σουίτα γνωστού πολυτελούς ξενοδοχείου. Η 24χρονη φαίνεται πως δέχθηκε και επισκέφτηκε την σουίτα με τους φίλους της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες φέρονται να έριξαν από την αρχή ουσίες στο ποτό της νεαρής κοπέλας που την οδήγησαν σε νάρκωση. Όταν έφτασε η στιγμή να αποχωρήσει από το ξενοδοχείο, φέρεται να άφησε τους φίλους της να φύγουν και η ίδια ζήτησε ένα δωμάτιο από το ξενοδοχείο για να κοιμηθεί, διότι δεν αισθανόταν ικανή να σταθεί στα πόδια της.

Όπως αναφέρουν στο makthes.gr οι ίδιες πηγές, οι φερόμενοι ως δράστες βρήκαν την κοπέλα στο διάδρομο του ξενοδοχείο σχεδόν σε λιπόθυμη κατάσταση. Τότε, φέρονται να την οδήγησαν στο δωμάτιο τους και να την βίασαν.

Δεν θυμόταν τίποτα το πρωί

Η 24χρονη ξύπνησε την επόμενη ήμερα το πρωί στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και δεν θυμόταν τίποτα από το περασμένο βράδυ. Σύμφωνα με πληροφορίες, άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι κακό της συνέβη όταν βρήκε στο δωμάτιο κουτιά από φαρμακευτικά βοηθήματα για σεξουαλική διέγερση.

Όταν η κοπέλα άρχισε να θυμάται, αποφάσισε να πάει στο αστυνομικό τμήμα και να καταγγείλει ότι την βίασαν. 

Η καταγγελία της 24χρονης για βιασμό

Στις 2 Ιανουαρίου η Ελληνική Αστυνομία με ανακοίνωσή της αναφερόταν στη σύλληψη ενός 27χρονου με την κατηγορία του βιασμού εις βάρος 24χρονης σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Δύο ημέρες αργότερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, όπου από κοινού με τον ανακριτή αποφάσισαν να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ένας από τους οποίους ήταν η απαγόρευση προσέγγισης και επικοινωνίας με την κοπέλα που κατήγγειλε το περιστατικό.

Ωστόσο, δέκα ημέρες αργότερα προκύπτουν εύλογα ερωτήματα, καθώς όχι μόνο δεν ήταν ένας ο πρωταγωνιστής του περιστατικού αλλά περισσότεροι, ενώ την ίδια ώρα ένας άλλος άνδρας από τους φερόμενους ως δράστες παραδέχτηκε μέσω Instagram το συμβάν που κατήγγειλε η 24χρονη, αναφέροντας ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το τι ακριβώς συνέβη την εφιαλτική εκείνη νύχτα για τη νεαρή κοπέλα.

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κατηγορούμενος είχε αρνηθεί την εις βάρος του αποδιδόμενη πράξη του βιασμού.

Περίπου δέκα ημέρες μετά, ξέσπασε κύμα αντιδράσεων στα social media μετά από δημοσίευμα που αποδίδεται στον διοργανωτή του πάρτυ (σ.σ. σε instastory) όπου ο ίδιος φέρεται να ζητά συγνώμη προς την 24χρονη.

Το κείμενο που αποδίδεται στο εν λόγω άτομο αναφέρει τα εξής: «Την παραμονή της πρωτοχρονιάς διοργανώσαμε εγώ και οι συνεργάτες μου ένα πάρτι σε σουίτα γνωστού πεντάστερου ξενοδοχείου της πόλης μας. Στην προσπάθεια να γίνει μια όμορφη βραδιά, πίεσα βλακωδώς νεαρές κοπέλες να παραστούν ώστε να ομορφύνει η βραδιά για τους φίλους και πελάτες μας, που ήρθαν από την Αθήνα για το τριήμερο. Η κατάσταση παρεκτράπηκε κατά τη διάρκειά της νύχτας με αποτέλεσμα να εκτεθεί ανεπανόρθωτα ψυχικά και σωματικά μια κοπέλα που γνωρίζω και ήμουν σαφώς η πιεστική αιτία για να παραστεί στο πάρτι. Το λιγότερο που έχω να πω είναι ότι οφείλω ένα τεράστιο συγγνώμη».

Το θέμα έκτοτε κυριαρχεί στα social media με εκατοντάδες δημοσιεύσεις, όπου χρήστες του Instagram, του Facebook και του Twitter αναφέρουν μια σειρά από ονόματα επιχειρηματιών ως εμπλεκόμενα στην υπόθεση.

Η καταγγελία από πρώην εργαζόμενο

Σύμφωνα με πληροφορίες από το thesstoday, πρόκειται για επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της εστίασης, ενώ ένας από εκείνους διαθέτει κατάστημα το οποίο στεγάζεται σε πολύ κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, πρώην εργαζόμενος της επιχείρησης καταγγέλλει στο thesstoday ότι ένας εκ των φερομένων ως δραστών έδειχνε κατά το παρελθόν αντίστοιχες συμπεριφορές, παρενοχλώντας νεαρές εργαζόμενες, οι οποίες μάλιστα, προκειμένου να τον αντιμετωπίσουν, ζητούσαν από τους συντρόφους τους συνοδεία μέχρι τη λήξη της βάρδιάς τους.

«Εγώ δούλευα για ένα εξτρά μεροκάματο. Έβλεπα πολλές περίεργες κινήσεις από τον συγκεκριμένο, όπως χουφτώματα και όλα τα σχετικά. Αυτό συνέβαινε με όλες τις εργαζόμενες. Ειδικά όταν ήταν μεθυσμένος, γινόταν σχεδόν πάντα πιο διαχυτικός. Θυμάμαι μια κοπέλα που από φόβο ζητούσε από το αγόρι της να έρχεται συνέχεια στο μαγαζί για προστασία», τόνισε ο πρώην εργαζόμενος της επιχείρησης.

Και συμπλήρωσε: «Όταν αναρωτήθηκα κάποια στιγμή σε έναν εκ των εργαζομένων τι συμβαίνει και πώς ανέχεστε όλη αυτή την κατάσταση, τότε μετέφεραν τα όσα είπα στον ιδιοκτήτη και μέσα σε μία εβδομάδα δεν με κάλεσαν για δουλειά ξανά»

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μαθητής ρεύμα Πάτρα
Ηλεκτροπληξία σε σχολείο: «Είχε μαυρίσει το χέρι μου, είχε μουδιάσει μέχρι τον ώμο» - Η μαρτυρία του μαθητή
Για το σοβαρό ατύχημα μίλησε ο μαθητής στην Πάτρα
Ηλεκτροπληξία σε σχολείο: «Είχε μαυρίσει το χέρι μου, είχε μουδιάσει μέχρι τον ώμο» - Η μαρτυρία του μαθητή