γιατροί, νοσοκόμοι, υγεία
«Είμαστε μόνοι μας και η απάντηση του Μητσοτάκη είναι ότι το ίδιο είναι να διασωληνώνεται έναν ασθενή στον όροφο και το ίδιο στην εντατική», καταγγέλλει η νεαρή νοσηλεύτρια από τον Ευαγγελισμό

Υπεράνθρωπες προσπάθειες καταβάλουν καθημερινά, γιατροί και νοσηλευτές στα νοσοκομεία της χώρας, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις βάρδιες, την ώρα που ο αριθμός των κρουσμάτων κορονοϊού καταγράφει καθημερινά νέα «μαύρα» ρεκόρ.

Στην τραγική κατάσταση κατάσταση που επικρατεί και στον «Ευαγγελισμό» αναφέρεται μια νοσηλεύτρια σε βιντεάκι που ανέβασε στο TikTok, λέγοντας πως «έχουμε φτάσει σε μια κατάσταση τραγική».

Δείχνοντας στην κάμερα την δερματίτιδα που έχει πάθει εξαιτίας του έντονου στρες.

Όπως δηλώνει, αφού νόσησε από κορονοϊό, γύρισε στη δουλειά της μετά από δέκα ημέρες καραντίνα, χωρίς να έχει σημασία εάν είναι καλύτερα γιατί όλοι οι συνάδελφοί της βγαίνουν θετικοί ο ένας μετά τον άλλον.

«Κανείς δεν ενδιαφέρεται για όλο αυτό και είναι εγκληματικό. Είμαστε δυο νοσηλευτές για 46 ασθενείς. Ζητάμε βοήθεια. Μίλησα στον διευθυντή. Είμαστε εξαντλημένοι. Είναι λες και είμαστε σε εμπόλεμη ζώνη, χωρίς στρατιώτες χωρίς πυρομαχικά», λέει στο βίντεο της στο TikTok.

«Όλο είναι παράλογο, ζω το θέατρο του παραλόγου, άλλα ζούμε, άλλα βγαίνουν έξω. Ακούω και κάτι απόψεις που με σοκάρουν. Τελείως διαφορετική εικόνα δείχνουν τα κανάλια προς τα έξω» δηλώνει η νοσηλεύτρια και προσθέτει ότι οι προϊστάμενοι της απαντούν σαν πολιτικοί.

Όπως αναφέρει, πολλοί ζήτησαν να γυρίσουν πίσω οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί, ωστόσο η διοίκηση απαντάει ότι δεν τους θέλουν.

«Είμαστε μόνοι μας και η απάντηση του Μητσοτάκη είναι ότι το ίδιο είναι να διασωληνώνεται έναν ασθενή στον όροφο και το ίδιο στην εντατική, όχι δεν είναι, οι άνθρωποι πεθαίνουν και θα συνεχίσουν να πεθαίνουν έτσι όπως είναι η κατάσταση και εμάς δεν μας ακούει κανένας», καταγγέλλει η νοσηλεύτρια.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

zorbas
Αχ. Ζορμπάς για σύλληψη εκπαιδευτικών: «Αντιμετωπίζονται εκπαιδευτικοί σαν κοινοί εγκληματίες»
Η τοποθέτηση του Αχ. Ζορμπά για τη σύλληψη εκπαιδευτικών στη Ρόδο
Αχ. Ζορμπάς για σύλληψη εκπαιδευτικών: «Αντιμετωπίζονται εκπαιδευτικοί σαν κοινοί εγκληματίες»