Πέθανε ανεμβολίαστος γιατρός στο Λουτράκι, στο νοσοκομείο και η ανεμβολίαστη κόρη του
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ο Θανάσης Καραμπάτος  παρά την άσχημη κατάσταση της υγείας του, δεν ήθελε να νοσηλευθεί, αν και ανεμβολίαστος.

Θλίψη σκόρπισε στο Λουτράκι η είδηση του θανάτου του ιατρού-παθολόγου Θανάση Καραμπάτου, ο οποίος έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό.

Ο Θανάσης Καραμπάτος  παρά την άσχημη κατάσταση της υγείας του, δεν ήθελε να νοσηλευθεί, αν και ανεμβολίαστος, σύμφωνα με πληροφορίες του Loutrakiblog.gr

Oi συνάδελφοί του ιατροί τον παρακαλούσαν να σπεύσει στο νοσοκομείο αλλά μάταια…

Χθες η σύζυγός του κάλεσε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε. Οταν έφθασε το ασθενοφόρο ήταν ήδη νεκρός..

Η θυγατέρα του, επίσης ιατρός η ίδια, (βρίσκεται σε αναστολή γιατί δεν έχει εμβολιαστεί), νοσεί από κορονοϊό και νοσηλεύεται στο Λαϊκό Νοσοκομείο της Αθήνας.

Στο Λουτράκι επίσης πριν από λίγες μέρες κατέληξε από κορονοϊό ανεμβολίαστος ιερέας, ο 49χρονος πατέρας Βασίλειος, που έδινε μάχη στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Κορίνθου.

Σύμφωνα με το loutrakiblog.gr, ο πατέρας Βασίλειος φοβόταν να εμβολιαστεί.

Νόσησε από κορονοϊό στα μέσα Δεκεμβρίου, περνούσε σχετικά ήρεμα τη νόσο στο σπίτι του, αλλά μια επιπλοκή κατέστησε αναγκαία τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

Στη συνέχεια διασωληνώθηκε και για πέντε περίπου ημέρες, έδινε τη δική του προσωπική μάχη όταν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Αποτελέσματα Κοινωνικού Τουρισμού: Όλη η λίστα όσων δικαιούνται Voucher

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εκαβ
Νίσυρος: 50χρονος εργάτης ακρωτηριάστηκε σε μηχάνημα με ιμάντα – Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Κω
Σοβαρό εργατικό ατύχημα στη Νίσυρο: Ακρωτηριασμός 50χρονου και εσπευσμένη αεροδιακομιδή στην Κω
Νίσυρος: 50χρονος εργάτης ακρωτηριάστηκε σε μηχάνημα με ιμάντα – Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Κω
γιατροι
Εθνικό Σχέδιο Πρόληψης: Τρεις νέες δωρεάν προληπτικές εξετάσεις εντάσσονται στο πρόγραμμα «Προλαμβάνω»
Μάχη με την υπέρταση και τον καρκίνο: Δωρεάν αξονικές και εξετάσεις δέρματος για ασφαλισμένους και ανασφάλιστους
Εθνικό Σχέδιο Πρόληψης: Τρεις νέες δωρεάν προληπτικές εξετάσεις εντάσσονται στο πρόγραμμα «Προλαμβάνω»
Πόλεμος στην Ουκρανία
Αντίστροφη μέτρηση στην Ουκρανία: Δυτικοί αναλυτές βλέπουν de facto τέλος του πολέμου και «σημείο καμπής»
Διεθνείς αναλυτές προανέγγειλαν το τέλος των μεγάλων επιχειρήσεων στην Ουκρανία: Ο παράγοντας των αμερικανικών εκλογών και η οικονομική πίεση στο...
Αντίστροφη μέτρηση στην Ουκρανία: Δυτικοί αναλυτές βλέπουν de facto τέλος του πολέμου και «σημείο καμπής»