Επίδομα συνοδού ΚΕΠΑ: Η άγνωστη παροχή που αυξάνει τη σύνταξη

Κοινωνία 0

Θεσσαλονίκη: Aστυνομική επιχείρηση για τη μεταφορά 5χρονου στο νοσοκομείο

ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ / INTIME NEWS
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Επιχείρηση δικυκλιστών της ΕΛΑΣ για την άμεση μεταφορά 5χρονου από το Κιλκίς, στο Ιπποκράτειο

«Γέφυρα ζωής», για την μεταφορά 5χρονου παιδιού, ανήμερα Χριστουγέννων, στη Θεσσαλονίκη, στήθηκε με τη συμβολή των δικυκλιστών της ομάδας ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ, προκειμένου να μεταφερθεί με ασφάλεια το 5χρονο αγόρι από το Κιλκίς στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, περίπου στις 14:00, οι αστυνομικές αρχές δέχθηκαν κλίση, για να συνδράμουν στη γρήγορη μεταφορά του παιδιού στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, καθώς τραυματίστηκε με γυαλί στην παλάμη και έπρεπε να μεταφερθεί από το Κιλκίς στη Θεσσαλονίκη. Οι δικυκλιστές άνοιξαν τον δρόμο, απομακρύνοντας τα οχήματα, προκειμένου να μην καθυστερήσει καθόλου η μεταφορά του παιδιού.

Η επιχείρηση της αστυνομίας διήρκησε μόλις λίγα λεπτά και το παιδί έφτασε με ασφάλεια και γρήγορα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ήδη επέστρεψε στο σπίτι.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Νέα σχολική χρονιά 2026-2027: «Κλείδωσε» ο αγιασμός και η επιστροφή των μαθητών στα θρανία

Σκάνδαλο στην Εθνική Σχολή Δικαστών: Υποψήφιος γραμματέας πιάστηκε με πλαστό πτυχίο

Νέες ταυτότητες: Τι ισχύει για όσους δεν έχουν βγάλει μετά τις 3 Αυγούστου

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία