ekpaideusi-sxoleia-mathites
Alexandros Michailidis / SOOC
Σύλληψη ενός 13χρονου και ενός 15χρονου, ενώ ακολούθησε έρευνα και κατασχέθηκε ο υπολογιστής στο σπίτι του πρώτου

Σε μπελάδες έβαλε δύο ανήλικους μαθητές στη Λάρισα η ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο και ειδικότερα η ανέλεγκτη πρόσβαση σε εφαρμογές και σελίδες με υλικό που, φαινομενικά δείχνει «αθώο», αλλά στην πραγματικότητα αποτελεί υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Ο ένας μαθητής -σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία»- κατέβασε μια ανάλογη φωτογραφία την οποία απέστειλε σε άλλο μαθητή και εκείνος, κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, έδειξε σε συμμαθητές του τη φωτογραφία που είχε στο κινητό του.

Μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ένα γυμνό μωρό και ένα ανδρικό μόριο, υλικό που θα εξεταστεί στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. εάν είναι αληθινό ή αποτελεί προϊόν φωτομοντάζ.

Τα παραπάνω οδήγησαν στη σύλληψη ενός 13χρονου και ενός 15χρονου, ενώ ακολούθησε έρευνα και κατασχέθηκε ο υπολογιστής στο σπίτι του πρώτου.

Οι δύο ανήλικοι με εισαγγελική εντολή αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ φυσικά για την υπόθεση ενημερώθηκαν οι γονείς τους.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Καταγγελία για αδιανόητες απειλές σε βάρος αναπληρωτή εκπαιδευτικού από άλλον εκπαιδευτικό

Ηλεκτρική κουβέρτα: Το μεγάλο λάθος που κάνουμε όλοι στο κρεβάτι

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

google μηνυμα
Οδηγός για να αφαιρέσετε το τηλέφωνο και email σας από τα αποτελέσματα αναζήτησης
Αυτό που μέχρι πρόσφατα απαιτούσε χρονοβόρες διαδικασίες, σήμερα μπορεί να γίνει μέσα από μερικά απλά βήματα στο κινητό.
Οδηγός για να αφαιρέσετε το τηλέφωνο και email σας από τα αποτελέσματα αναζήτησης