Κορονοϊός: Θετικός στη μετάλλαξη Όμικρον φοιτητής στη Λάρισα
Θετικός στη μετάλλαξη Όμικρον φοιτητής στη Λάρισα που επέστρεψε από την Αγγλία

Νέο κρούσμα της μετάλλαξης Όμικρον εντοπίστηκε στη χώρα και συγκεκριμένα σε φοιτητή στη Λάρισα ο οποίος επέστρεψε από την Αγγλία.

Ο φοιτητής γύρισε στη Λάρισα και εμφάνισε συμπτώματα, για αυτό και επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο της πόλης, όπου εκεί διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό.

Το δείγμα του εστάλη για περαιτέρω διερεύνηση και διαπιστώθηκε ότι νοσεί από τη μετάλλαξη Όμικρον, μέσα στο σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με το larissanet.gr, ο φοιτητής βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του και έλαβε φαρμακευτική αγωγή για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων. Παράλληλα, γίνεται η απαραίτητη ιχνηλάτηση των στενών επαφών του.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Δίπλωμα οδήγησης: Ποιοι πρέπει να το παραδώσουν άμεσα

Μειώσεις στη στρατιωτική θητεία: Πόσους μήνες θα υπηρετούν οι φαντάροι με τον νέο νόμο

Συκώτι φούρνου: ζουμερό αποτέλεσμα σε μόλις 10 λεπτά

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα