mina gkagka
ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME NEWS
«Δεν θέλω να σχολιάσω ένα επιστημονικό άρθρο που έχει αδυναμίες στα δεδομένα και στον τρόπο που εξηγούνται», ανέφερε η Μίνα Γκάγκα για τη μελέτη - κόλαφο Τσιόδρα-Λύτρα που προκάλεσε νέα κατακραυγή σε βάρος της κυβέρνησης

«Δεν θέλω να σχολιάσω ένα επιστημονικό άρθρο που έχει αδυναμίες στα δεδομένα και στον τρόπο που εξηγούνται». Αυτό απάντησε μεταξύ άλλων η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, σε ερώτηση για τη μελέτη - κόλαφο Τσιόδρα-Λύτρα που προκάλεσε νέα κατακραυγή σε βάρος της κυβέρνησης για τη διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού.

«Κάθε εβδομάδα έχουμε συνάντηση με τον πρωθυπουργό, που ελέγχει τα δεδομένα. Ο ίδιος έχει ζητήσει να τα βλέπει κάθε μέρα και το φθινόπωρο του ’20 έστειλε πολλούς γιατρούς στη Θεσσαλονίκη και τα περιφερειακά νοσοκομεία για να βοηθήσουν. Τα δεδομένα παρατηρούνται καθημερινά. Δεν θέλω να σχολιάσω ένα επιστημονικό άρθρο που έχει αδυναμίες στα δεδομένα και στον τρόπο που εξηγούνται. Έχουμε ανθρώπους που οδηγούνται αργά στα ΤΕΠ, αυτοί θεωρούνται θάνατοι εκτός ΜΕΘ. Πρέπει να σκεφτόμαστε τη βαρύτητα του κάθε περιστατικού», είπε αρχικά η κ. Γκάγκα, κατά την ενημέρωση της Πέμπτης για την πορεία της πανδημίας.

«Πρέπει να έχουμε στοιχεία της βαρύτητας, της ηλικίας και των υποκείμενων νοσημάτων. Ο μέσος όρος αναμονής εισόδου στις ΜΕΘ είναι μικρός, λιγότερος από μια μέρα. Υπάρχουν περιστατικά που είναι αδύνατο να διακινηθούν. Η μελέτη μπορεί να αναφέρεται σε οτιδήποτε, δεν είναι σαφής. Έχουμε ανθρώπους που μπήκαν στη ΜΕΘ και πέθαναν μετά από μισή ώρα, αυτοί θεωρούνται θάνατοι εκτός ΜΕΘ…», συμπλήρωσε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αυτή την ελληνική λέξη μόνο ένας στους δέκα την λέει και την γράφει σωστά

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 13/5

Ξεπεράστηκε κάθε όριο: Χιλιάδες παίρνουν online Proficiency σε 1 ημέρα ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα