stathispanagiotopoulos
Η πρώτη του δήλωση του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά τις καταγγελίες της πρώην συντρόφου του για το revenge porn

Δημόσια συγγνώμη από την πρώην σύντροφό του καθώς και από φίλους-συναδέλφους, ζητά ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, μετά τις καταγγελίες για το revenge porn.

Ειδικότερα, μέσω γραπτής δήλωσης που έστειλε σε εκπομπή του ΑΝΤ1, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αναφέρει:

«Έκανα μια απαράδεκτη πράξη, εις βάρος ενός ανθρώπου που δεν με είχε βλάψει. Έκανα την πράξη αυτή υπό την επήρεια κακής συγκυρίας στη ζωή μου, χωρίς καμία πρόθεση να βλάψω, να προσβάλλω ή να ζημιώσω κανέναν. Ήταν μια τεράστια απερισκεψία, η χειρότερη που έχω κάνει ποτέ και αντιμετωπίζω τις συνέπειες. Το μετάνιωσα πικρά και ειλικρινά, μάλιστα δεν περνάει ούτε μια μέρα έως και σήμερα που να μην το μετανιώνω. Ζήτησα συγγνώμη από το εν λόγω πρόσωπο και επανόρθωσα εμπράκτως χωρίς να θεωρώ ότι η μεταμέλειά μου εκμηδενίζει την απαξία της πράξης μου. Τώρα ζητώ συγγνώμη και δημοσίως. Επίσης, ζητώ συγγνώμη από τους φίλους-συναδέλφους μου στην εκπομπή που συμπαρουσιάζω, οι οποίοι δεν είχαν ιδέα για το ατόπημά μου αυτό, και τους έφερα σε πολύ δύσκολη θέση. Στο εξής απέχω από την εκπομπή θέλοντας να τους απαλλάξω από αυτή τη δύσκολη θέση. Μεταμελήθηκα ειλικρινά, και δεν μπορώ παρά να ζητήσω για άλλη μια φορά συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου από το πρόσωπο που προσέβαλα».

Η καταγγελία κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Η σοβαρή καταγγελία κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου που ήρθε στο φως της δημοσιότητας αφορά την ανάρτηση βίντεο πρώην συντρόφου του σε site με πορνογραφικό περιεχόμενο

Στην καταγγελία προέβη ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης στο Instagram, ο οποίος τονίζει πως θα σεβαστεί την ανωνυμία της κοπέλας.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται, η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, κατήγγειλε πως μετά τον χωρισμό τους, ανέβασε βίντεο και φωτογραφίες της, σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

Μάλιστα, όταν η κοπέλα αντιλήφθηκε την δημοσίευση του υλικού, φέρεται να απευθύνθηκε στην αστυνομία, αλλά ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απέφυγε τη σύλληψη, βρισκόμενος στην Αλόννησο.

Το υλικό που αφορούσε τη συγκεκριμένη κοπέλα κατέβηκε αμέσως αλλά «συνέχιζε να ανεβάζει πορνογραφικό υλικό από άλλες κοπέλες, το οποίο υπάρχει μέχρι και σήμερα».

Σημειώνεται πως σφοδρές είναι οι αντιδράσεις στα social media, καθώς στο twitter έχει ήδη δημιουργηθεί hashtag #σταθης_παναγιωτοπουλος και #radioarvyla, που είναι πρώτα στα trends.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ.jpg
Στελέχη εκπαίδευσης: Δύο επιμορφωτικά προγράμματα για Διευθυντές-Υποδιευθυντές και για Σύμβουλους-Μέντορες από το ΕΚΔΔΑ
Για τον εντοπισμό της επιθυμητής ημερομηνίας υλοποίησης των προγραμμάτων μπορούν οι ενδιαφερόμενοι/ες να προβούν σε Αναζήτηση Προγραμμάτων από την...
Στελέχη εκπαίδευσης: Δύο επιμορφωτικά προγράμματα για Διευθυντές-Υποδιευθυντές και για Σύμβουλους-Μέντορες από το ΕΚΔΔΑ
ΥΠΑΙΘ
Μέχρι πότε οι αιτήσεις αποσπάσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σε περιοχές/ΚΕΔΑΣΥ/ΣΔΕΥ των ΚΕΔΑΣΥ
Πρόσκληση μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) για υποβολή αιτήσεων αποσπάσεων σε...
Μέχρι πότε οι αιτήσεις αποσπάσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σε περιοχές/ΚΕΔΑΣΥ/ΣΔΕΥ των ΚΕΔΑΣΥ