panagiotopoulos
Τέλος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος από το Ράδιο Αρβύλα μετά τις καταγγελίες για διαρροή πορνογραφικού υλικού

Τη λήξη της συνεργασίας του «Ράδιο Αρβύλα» με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, μετά τις καταγγελίες για διαρροή πορνογραφικού υλικού στο διαδίκτυο, ανακοίνωσε ο Αντώνης Κανάκης.

«Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι σήμερα. Τα έχουμε χαμένα. Σήμερα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν είναι εδώ και δεν θα είναι από δω και πέρα», ανέφερε ο παρουσιαστής.

«Δεν μας ενδιαφέρει τι θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη. Εμείς δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με τον Στάθη» είπε σε άλλο σημείο ο Αντώνης Κανάκης.

Mάλιστα, το όνομα του Στάθη Παναγιωτόπουλου είχε αφαιρεθεί και από τους τίτλους αρχής της εκπομπής.

«Όποτε κι αν το μαθαίναμε το ίδιο θα κάναμε» συμπλήρωσε ο Γιάννης Σερβετάς.

«Εγώ σαν πατέρας δύο κοριτσιών δεν μπορώ να σκεφτώ πως θα αντιδρούσα σε κάτι τέτοιο» είπε με τη σειρά του ο Χρήστος Κιούσης.

Η καταγγελία κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Η σοβαρή καταγγελία κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου που ήρθε στο φως της δημοσιότητας αφορά την ανάρτηση βίντεο πρώην συντρόφου του σε site με πορνογραφικό περιεχόμενο

Στην καταγγελία προέβη ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης στο Instagram, ο οποίος τονίζει πως θα σεβαστεί την ανωνυμία της κοπέλας.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται, η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, κατήγγειλε πως μετά τον χωρισμό τους, ανέβασε βίντεο και φωτογραφίες της, σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

Μάλιστα, όταν η κοπέλα αντιλήφθηκε την δημοσίευση του υλικού, φέρεται να απευθύνθηκε στην αστυνομία, αλλά ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απέφυγε τη σύλληψη, βρισκόμενος στην Αλόννησο.

Το υλικό που αφορούσε τη συγκεκριμένη κοπέλα κατέβηκε αμέσως αλλά «συνέχιζε να ανεβάζει πορνογραφικό υλικό από άλλες κοπέλες, το οποίο υπάρχει μέχρι και σήμερα».

Σημειώνεται πως σφοδρές είναι οι αντιδράσεις στα social media, καθώς στο twitter έχει ήδη δημιουργηθεί hashtag #σταθης_παναγιωτοπουλος και #radioarvyla, που είναι πρώτα στα trends.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα