Καταγγελία για απόπειρα αρπαγής 11χρονης στον Εύοσμο - «Την παρακολουθούσαν βήμα προς βήμα»
Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας του 11χρονου κοριτσιού, δύο άνδρες προσπάθησαν, ανεπιτυχώς, να αρπάξουν την κόρη της, ακολουθώντας σχολικό λεωφορείο

Σοκάρει η καταγγελία για την απόπειρα απαγωγής παιδιού στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, γεγονός που όπως αναμενόταν έχει προκαλέσει ανησυχία σε πολλούς γονείς στην περιοχή.

Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας του 11χρονου κοριτσιού, δύο άνδρες προσπάθησαν, ανεπιτυχώς, να αρπάξουν την κόρη της, ακολουθώντας σχολικό λεωφορείο.

Το περιστατικό, σημειώθηκε τη περασμένη Δευτέρα, στις 14.40, ενώ η μητέρα του 11χρονου κοριτσιού βρέθηκε σήμερα Τετάρτη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής προκειμένου να δώσει λεπτομερή κατάθεση στους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει να ερευνήσουν την υπόθεση.

Σωτήρια η παρατηρητικότητα της συνοδού του σχολικού

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, όπως αναφέρει το MEGA, την ώρα που το παιδί επέστρεφε με το σχολικό λεωφορείο στο σπίτι, η συνοδός παρατήρησε ένα μαύρο αυτοκίνητο, χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας, το οποίο ακολουθούσε το όχημα, ενώ μόλις το λεωφορείο έκανε στάση έξω από το σπίτι, σταμάτησε ακριβώς από πίσω και περίμεναν για να βγει το παιδί από το όχημα με πρόθεση να το ακολουθήσουν.

Εντός του αυτοκινήτου μάρκας Hyundai, η συνοδός κατάφερε να παρατηρήσει δύο άντρες ηλικίας περίπου 55-60 ετών ενώ μόλις το παιδί βγήκε από το λεωφορείο προσπάθησαν να το ακολουθήσουν.

Το λεωφορείο, σύμφωνα με τη μητέρα της 11χρονης, ακολουθεί καθημερινά συγκεκριμένο δρομολόγιο και το παιδί έχει επίσης συγκεκριμένο πρόγραμμα και ωράριο.

Το σπίτι βρίσκεται άνωθεν του Περιφερειακού Ευόσμου, σε μια περιοχή που κατοικούν κυρίως οικογένειες και ως εκ τούτου από τις 13:00 το μεσημέρι έως και τις 13.30 υπάρχει έντονη παρουσία γονέων και παιδιών που επιστρέφουν από το σχολείο. Ωστόσο από τις 13.30 έως και τις 13.45, ώρα που έφτασε και το σχολικό με την 11χρονη, επικρατεί «απόλυτη ησυχία», όπως λέει η μητέρα.

Η ίδια εύχεται να πρόκειται για ένα τυχαίο γεγονός, ωστόσο, ενημέρωσε την αστυνομία, συνοδευόμενη από την σύνοδο των παιδιών που αντιλήφθηκε το συμβάν, τους γονείς και την διευθύντρια του σχολείου προκειμένου να είναι υποψιασμένοι για ανάλογο γεγονός και να έχουν το νου τους σε περίπτωση που αντιληφθούν οτιδήποτε.

Το περιστατικό είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση σε γονείς οι οποίοι φοβούνται για την ασφάλεια των παιδιών τους, τόσο στη διαδρομή για να πάνε και να γυρίσουν από το σχολείο, όσο και όταν βρίσκονται για παιχνίδι σε εξωτερικό χώρο. Για αυτόν τον λόγω αναζητούν λύσεις, προκειμένου να προστατέψουν τα παιδιά τους.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

panelladikes 2023
Δ’ τάξη Λυκείων ΕΝΕΕΓΥΛ: Τράπεζα Θεμάτων-Τα «Γραπτώς Εξεταζόμενα» μαθημάτων στις απολυτήριες εξετάσεις
Τα «Γραπτώς εξεταζόμενα» μαθήματα στις απολυτήριες εξετάσεις της Δ’ τάξης των Λυκείων ΕΝΕΕΓΥΛ
Δ’ τάξη Λυκείων ΕΝΕΕΓΥΛ: Τράπεζα Θεμάτων-Τα «Γραπτώς Εξεταζόμενα» μαθημάτων στις απολυτήριες εξετάσεις
royla pispirigkou
Ρούλα Πισπιρίγκου: Σήμερα η απόφαση του Δικαστηρίου για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας
Σύμφωνα με την κατηγορία, το κίνητρο για την εγκληματική ενέργεια σε βάρος της κόρης της για την Πισπιρίγκου ήταν συγκεκριμένα «παθογενή»...
Ρούλα Πισπιρίγκου: Σήμερα η απόφαση του Δικαστηρίου για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας