Γκύζη: Εκκλησία πληρώνει το rapid test για τους ανεμβολίαστους
Εκκλησία ανέλαβε τα έξοδα για τα rapid test των ανεμβολίαστων πιστών

Δωρεάν είναι για τους ανεμβολίαστους που επιθυμούν να εισέλθουν στον ιερό ναού του Αγίου Στυλιανού στου Γκύζη το rapid test.

Η εκκλησία ανέλαβε να καλύψει τα έξοδα για τα τεστ των πιστών.

Σύμφωνα με τον Επίτροπο του ιερού ναού Γιώργο Μπουκουβάλα, «την περασμένη Κυριακή ο ιερέας ανακοίνωσε ότι για να μην υπάρχει το πρόβλημα να πει κάποιος από τον κόσμο ότι δεν έχει χρήματα να πληρώσει το rapid test, το κάνει στο γειτονικό φαρμακείο Παρασκευές και Κυριακές».

«Πηγαίνουν και το υπερεκμεταλλεύονται ορισμένοι, αλλά δεν μας νοιάζει» σημείωσε και συμπλήρωσε «στόχος είναι να διευκολύνουμε τον κόσμο και να μην έχει δικαιολογία ότι με διώξατε από την Εκκλησία» δήλωσε στον ΣΚΑΪ.

«Θα έρθεις να προσευχηθείς αλλά τηρώντας τα μέτρα» συμπλήρωσε.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, από την εκκλησία έχει μοιραστεί έντυπο στο οποίο τονίζεται ότι ευθύνη δεν είναι μόνο ο εαυτός μας αλλά και ο διπλανός μας προκειμένου να ευαισθητοποιείται ο κόσμος.

Τέλος, ο Γιώργος Μπουκουβάλας υπογράμμισε ότι γίνονται έλεγχοι στην είσοδο του ναού που θα περάσουν οι καθήμενοι. Συμπλήρωσε μάλιστα ότι χθες που δεν έβρεχε για ασφάλεια άναβαν το κερί στον εξωτερικό χώρο του ναού.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

48 νέες θέσεις Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών ενηλίκων

Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
«Είδηση» στον πρώτο καφέ της χρονιάς: Πρόταση γάμου από τον γιο του Μητσοτάκη στη Μαρία Σάκκαρη
Ο πρώτος καφές της χρονιάς στο Κολωνάκι, έδωσε και την… ανεπίσημη πρώτη είδηση του 2026.
«Είδηση» στον πρώτο καφέ της χρονιάς: Πρόταση γάμου από τον γιο του Μητσοτάκη στη Μαρία Σάκκαρη