Κορονοϊός: Κανένας έλεγχος στην είσοδο της Αγίας Αικατερίνης στη Θεσσαλονίκη
Χωρίς τους προβλεπόμενους ελέγχους γίνεται η είσοδος των πιστών στην εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης στη Θεσσαλονίκη, για την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία

Αυξημένη είναι η προσέλευση πιστών στον ιερό ναό της Αγίας Αικατερίνης που γιορτάζει σήμερα, χωρίς ωστόσο να γίνεται κατά την είσοδο τους στο ναό κάποιος έλεγχος για rapid test ή για πιστοποιητικά εμβολιασμού.

Από νωρίς το πρωί προσέρχονται αρκετοί πιστοί, οι περισσότεροι εκ των οποίων μπαίνουν στον ιερό ναό, προσκυνούν, ανάβουν ένα κεράκι και βγαίνουν έξω.

Κάποιοι πιστοί παραμένουν εντός του ναού.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήπως έχετε κλήσεις που αγνοείτε; Πώς να τις ελέγξετε online

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ
Πανεπιστήμιο απαίτησε από Καθηγητή να αφαιρέσει από τη διδακτέα ύλη αποσπάσματα από το «Συμπόσιο» του Πλάτωνα!
Όταν η ακαδημαϊκή ελευθερία συγκρούεται με τους νέους κανονισμούς: Γιατί το «Συμπόσιο» θεωρήθηκε «προβληματικό»
Πανεπιστήμιο απαίτησε από Καθηγητή να αφαιρέσει από τη διδακτέα ύλη αποσπάσματα από το «Συμπόσιο» του Πλάτωνα!