Μετρό: Ποιοι σταθμοί κλείνουν νωρίτερα από την Κυριακή 28 Ιουνίου

Κοινωνία 0

Έγκλημα στον Βόλο: Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορείται ο 39χρονος που σκότωσε τη νονά του

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
INTIME NEWS
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ο δράστης πήρε προθεσμία να απολογηθεί στον ανακριτή την Πέμπτη

Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία άσκησε ο εισαγγελέας υπηρεσίας κατά του 39χρονου, που ομολόγησε ότι δολοφόνησε την 75χρονη νονά του στο Βόλο.

Ο δράστης πήρε προθεσμία να απολογηθεί στον ανακριτή την Πέμπτη.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης, ο 39χρονος ισχυρίζεται ότι πήγε στο σπίτι της ηλικιωμένης, γιατί του ζήτησε να μεταφέρει πράγματα, εκεί της ζήτησε ποσό 2.000 ευρώ, που είχε χάσει σε τζόγο και εκείνη αρνήθηκε να του το δώσει. Στη συνέχεια φαίνεται να είχαν φραστικό επεισόδιο, με τον 39χρονο να παίρνει ένα μαχαίρι από την κουζίνα του σπιτιού και να την σκοτώνει, με 42 μαχαιριές.

Σύμφωνα με το MagnesiaNews ο 39χρονος ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών. Το προηγούμενο βράδυ φέρεται να είχε κάνει χρήση κοκαΐνης, πριν πάει στη νονά του πήρε μικροποσότητα του ναρκωτικού, ενώ το διάστημα που παρέμεινε στο σπίτι έκανε επίσης χρήση κοκαΐνης.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης, ο 39χρονος ζήτησε συγνώμη για την πράξη του, είπε ότι μετάνιωσε και κατέθεσε στις αρχές ότι δεν είναι δολοφόνος.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολεία: Όλες οι ημερομηνίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Πότε επιστρέφουν εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Κλείδωσε η νέα προκήρυξη για 317 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς
 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία