Θέσεις εργασίας
Στη «ημέρα Καριέρας ΟΑΕΔ» θα συμμετάσχουν περισσότερες από 60 επιχειρήσεις από την Αττική με 2.000 και πλέον θέσεις εργασίας

Την δεύτερη φετινή «Ημέρα Καριέρας ΟΑΕΔ» διοργανώνει ο Οργανισμός το Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 2021 στο ξενοδοχείο Intercontinental (Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 89-93) από τις 10:00 έως τις 18:00, με στόχο να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό. 

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν περισσότερες από 60 επιχειρήσεις από την Αττική με 2.000 και πλέον θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης. Οι επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται στους κλάδους βιομηχανίας τροφίμων, μεταφορών-logistics, πληροφορικής, παροχής ιατρικών & νοσηλευτικών υπηρεσιών, τηλεπικοινωνιών, παροχής υπηρεσιών φύλαξης, τεχνικών/κατασκευών, διαφήμισης κ.α. 

Οι συναντήσεις με στελέχη των εταιρειών θα γίνονται καθόλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, με ελεύθερη είσοδο και χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού. Επίσης, εργασιακοί σύμβουλοι και στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) του ΟΑΕΔ θα παρέχουν στους ενδιαφερόμενους πληροφορίες για τις δράσεις και τα προγράμματα του Οργανισμού.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν για όλους, με αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Οι προσερχόμενοι θα πρέπει απαραιτήτως να προσκομίσουν πιστοποιητικό εμβολιασμού COVID-19 ή πιστοποιητικό νόσησης. 

Οι Ημέρες Καριέρας του ΟΑΕΔ αποτελούν μέρος των δράσεων και εκδηλώσεων του Οργανισμού, οι οποίες υλοποιούνται με στόχο την άμεση και αποτελεσματική σύζευξη της προσφοράς και της ζήτησης στην αγορά εργασίας. 

Για να συμμετάσχετε Πατήστε Εδώ

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Tα εξεταζόμενα μαθήματα και όλη Η ΥΛΗ ΕΔΩ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΝΕΟ - Πιστοποίηση Ιταλικών για ΑΣΕΠ ΕΥΚΟΛΑ και ΑΜΕΣΑ (ΕΞΤΡΑ Μοριοδότηση 2ης Ξένης Γλώσσας)

ΑΣΕΠ: Πάρτε το πιο ΕΥΚΟΛΟ online PROFICIENCY στην Ελλάδα σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες (Μόνο 95 ευρώ)

ΑΣΕΠ Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ELIC ή ECDL σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες με εξ αποστάσεως τεστ  - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα