Νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη
Εκατοντάδες πολίτες στα επείγοντα - Η εφημερία έκλεισε με όλες τις κλίνες ΜΕΘ κατειλημμένες και ασθενείς διασωληνωμένους σε άλλες μονάδες

Με όλες τις κλίνες ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη κατειλημμένες έκλεισε η εφημερία. Η πίεση στα νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας μοιάζει πλέον αφόρητη καθώς οι κλίνες COVID και οι ΜΕΘ γεμίζουν ασφυκτικά.

Σύμφωνα με το voria.gr, εκατοντάδες πολίτες προσήλθαν στα επείγοντα περιστατικά, ενώ όλες οι κλίνες ΜΕΘ του νοσοκομείου είναι κατειλημμένες και επτά διασωληνωμένοι ασθενείς βρίσκονται εκτός ΜΕΘ.

Όπως ανέφερε στο voria.gr o επιμελητής Α' στο νοσοκομείο, Χρήστος Παπαστεργίου, συνολικά έγιναν 42 εισαγωγές, ενώ περίπου 500 πολίτες επισκέφτηκαν τα ΤΕΠ - Covid και κοινής νοσηλείας.

Ο κ. Παπαστεργίου επισήμανε πως και οι 25 κλίνες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου είναι κατειλημμένες, ενώ άλλοι επτά ασθενείς είναι διασωληνωμένοι σε μονάδες ανάνηψης και απλούς θαλάμους. «Πάμε για τα περσινά και βάλε», σχολίασε, τονίζοντας πως τα μέτρα για την αναχαίτιση της πανδημίας είναι ανεπαρκή, ενώ ακόμα και αυτά που λαμβάνονται δεν τα τηρεί κανείς.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

To 1o Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Ειδικής Αγωγής με ECTS και 50Є εγγραφή - Αιτήσεις έως 29-11

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Πιστοποίηση Αγγλικών σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

Πιστοποίηση Υπολογιστών σε 2 ημέρες μόνο 95 ευρώ για προκηρύξεις ΑΣΕΠ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

daskala
Απελπισία για μωρομάνα αναπληρώτρια εκπαιδευτικό
Πού είναι το δικαίωμα μιας μάνας αναπληρώτριας, να μεγαλώσει το παιδί της; Πού είναι το δικαίωμα μιας μάνας αναπληρώτριας, να μπορέσει να λείψει από...
Απελπισία για μωρομάνα αναπληρώτρια εκπαιδευτικό