Ως «αυτοκτονία» χαρακτηρίζουν οι συγγενείς του τον θάνατο του 55χρονου από κορονοϊό, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο Αχιλλοπούλειο νοσοκομείο του Βόλου.
Στενή συγγενής του θύματος περιγράφει στο MEGA όλα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες, από την στιγμή που ο 55χρονος νόσησε και κατέρρευσε στο σπίτι που έμενε με τον πατέρα του, μέχρι τις τελευταίες ώρες στο νοσοκομείο του Βόλου, όπου οι γιατροί βρέθηκαν με… δεμένα τα χέρια τους.
«Κατέληξε. Δεν επιθυμούσε να διασωληνωθεί. Δεν ήθελε να πάει στο νοσοκομείο, δεν ήταν εμβολιασμένος, πήγε σε λιπόθυμη κατάσταση που τον βρήκε ο άντρας μου και τον μετέφερε, μπήκε σε θάλαμο αρνητικής πίεσης και τη δεύτερη ημέρα επιδεινώθηκε η κατάστασή του. Χρειαζόταν να διασωληνωθεί, δεν διασωληνώθηκε με δική του θέληση. Υπέγραψε να μην διασωληνωθεί. Υπέγραψε να πεθάνει», λέει χαρακτηριστικά η συγγενής του 55χρονου.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ