nosokomeio-meth
INTIME NEWS/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Το σύνολο των νοσηλευομένων σε απλές κλίνες Covid ανέρχεται σε 773, με επίσης υψηλό ποσοστό ανεμβολίαστων (74,3%-79,6%), ενώ 70 ασθενείς με κορονοϊό νοσηλεύονται σε απλές κλίνες Covid με μάσκα υψηλής ροής οξυγόνου (ανεμβολίαστοι σε ποσοστό 83,3-89,3%)

Στους 137 ανέρχεται ο αριθμός των νοσηλευομένων με Covid σε ΜΕΘ, στο σύνολο των νοσοκομείων της Μακεδονίας και της Θράκης, που υπάγονται στις αρμοδιότητες της 3ης και 4ης ΥΠΕ, με τα ποσοστά ανεμβολίαστων μεταξύ αυτών να κυμαίνονται από 95,2 έως 96%.

Το σύνολο των νοσηλευομένων σε απλές κλίνες Covid ανέρχεται σε 773, με επίσης υψηλό ποσοστό ανεμβολίαστων (74,3%-79,6%), ενώ 70 ασθενείς με κορονοϊό νοσηλεύονται σε απλές κλίνες Covid με μάσκα υψηλής ροής οξυγόνου (ανεμβολίαστοι σε ποσοστό 83,3-89,3%).

Να σημειωθεί ότι χτες ολοκληρώθηκε η περιοδεία που πραγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, στα Νοσοκομεία της Θράκης προκειμένου να συζητήσει με τα στελέχη του ΕΣΥ όλα τα ζητήματα που αφορούν τόσο στην αντιμετώπιση των περιστατικών Covid-19 όσο και στη συνολική λειτουργία του συστήματος.

Σύμφωνα με στοιχεία τα οποία ανακοινώθηκαν σήμερα, στα 14 νοσοκομεία αρμοδιότητας της 3ης ΥΠΕ νοσηλεύονται 416 ασθενείς σε απλές κλίνες Covid, εκ των οποίων 331 (79,6%) ανεμβολίαστοι, 28 νοσηλεύονται σε απλές κλίνες Covid με μάσκα υψηλής ροής οξυγόνου, εκ των οποίων 25 (89,3%) ανεμβολίαστοι και 75 σε ΜΕΘ, εκ των οποίων οι 72 (96%) ανεμβολίαστοι.

Στα 14 νοσοκομεία αρμοδιότητας της 4ης ΥΠΕ νοσηλεύονται 357 ασθενείς σε απλές κλίνες Covid, εκ των οποίων 265 (74,3%) ανεμβολίαστοι, 42 νοσηλεύονται σε απλές κλίνες Covid με μάσκα υψηλής ροής οξυγόνου, εκ των οποίων 35 (83,3%) ανεμβολίαστοι και 62 σε ΜΕΘ, εκ των οποίων οι 59 (95,2%) ανεμβολίαστοι.
 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΔΑΣΚΑΛΑ
Μαθήτρια Γυμνασίου εκμυστηρεύτηκε σε καθηγήτρια ότι θέλει να αυτοκτονήσει: Το σχολείο μπροστά στην ευθύνη
Η σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα σε μαθητή και εκπαιδευτικό είναι πολλές φορές το μοναδικό «δίχτυ» που μπορεί να αποτρέψει τα χειρότερα.
Μαθήτρια Γυμνασίου εκμυστηρεύτηκε σε καθηγήτρια ότι θέλει να αυτοκτονήσει: Το σχολείο μπροστά στην ευθύνη
θεατρο
2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου στην Ιεράπετρα: Όταν η δραματική τέχνη μεταμορφώνει την Εκπαίδευση
Το θέατρο ως πανίσχυρο παιδαγωγικό εργαλείο μάθησης και ανάπτυξης: «Μαθαίνω και εξελίσσομαι πράττοντας»
2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου στην Ιεράπετρα: Όταν η δραματική τέχνη μεταμορφώνει την Εκπαίδευση