Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Αναλυτικά τα στοιχεία για τα παιδιά από 4 έως 18 ετών που νοσούν με κορονοϊό - Το 27% των κρουσμάτων ηλικίας 4-18 ετών

Σύμφωνα με τα συγκεντρωτικά στοιχεία του ΕΟΔΥ για την εβδομάδα αναφοράς, το σύνολο των ασθενών ηλικίας 4-18 ετών είναι 5.970, αποτελώντας το 27% (+3.8% από την προηγούμενη εβδομάδα) στο σύνολο των κρουσμάτων.

Aναλυτικά το ποσοστό κρουσμάτων ατόμων ηλικίας 4-18 ετών στο σύνολο των κρουσμάτων COVID-19 ανά επιδημιολογική εβδομάδα αναφοράς: 2021-01-04 έως 2021-10-24

Mε βάση τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί στον ΕΟΔΥ, τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορονοϊού που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.651.

Δείτε το διάγραμμα:

koronoios_krousmata_paidia

Ματαιώνονται οι παρελάσεις λόγω κρουσμάτων

Το πρωί της Τετάρτης, ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης, έλαβε την απόφαση να ματαιωθούν οι παρελάσεις στο νομό Κιλκίς, μετά από έκτακτη σύσκεψη. Το επιδημιολογικό φορτίο στην Π.Ε. Κιλκίς είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένο και τα κρούσματα καταγράφονται καθημερινά σε υψηλό αριθμό, αναλογικά με τον πληθυσμό.

Αντίστοιχες αποφάσεις ακύρωσης των παρελάσεων έλαβαν η Περιφέρεια Θεσσαλίας, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης και από την Κεντρική Μακεδονία η Πέλλα, η Ημαθία και η Πιερία.

Τζανάκης: Θα ξεπεράσουμε τα 5.000 κρούσματα ημερησίως

Θα ξεπεράσουμε τα 5.000 κρούσματα ημερησίως στο τέλος του Νοεμβρίου, σύμφωνα με προβλέψεις που επικαλείται ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Νίκος Τζανάκης.

«Έχει ξεκινήσει μια εκθετική αύξηση των κρουσμάτων, φαίνεται ότι αν δεν πάρουμε μέτρα ή δεν υπάρξει κάτι διαφορετικό, θα παγιωθεί ο αριθμός των ημερήσιων κρουσμάτων σε πάνω από 4.000 και προς το τέλος Νοεμβρίου οι προβλέψεις δείχνουν ότι θα έχουμε πάνω από 5.000 κρούσματα ημερησίως», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο Ν. Τζανάκης.

 


 

 

 

 

 

 

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αποτελέσματα ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΙΝΑΛ: Τα πρώτα αποτελέσματα σε όλη την Ελλάδα

Σχετικά με την "άψε σβήσε" απόλυση του καθηγητή που χειροδίκησε σε μαθήτρια

Τι ισχύει από τη Δευτέρα 5/12 σε σχολεία και σε πάσης φύσεως εκπαιδευτικές δομές

Διορισμοί μέσω ΑΣΕΠ που ΔΕΝ χρειάζονται εξετάσεις (Προκήρυξη 7Κ/2019)

ΜΟΝΟ 111 ΕΥΡΩ το Online εύκολο μοριοδιωτούμενο Lower - Proficiency που παίρνεις σε 2 ημέρες! - ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening

Αυτά είναι τα 9μηνα σεμινάρια που Μοριοδοτούν Εκπαιδευτικούς και ξεκινούν το ΝΟΕΜΒΡΙΟ με μόνο 25 ευρώ τον μήνα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΩΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα