Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
ΟΑΕΔ: Εξαντλήθηκαν τα ψηφιακά ραντεβού Μαρτίου για ανέργους
Ο ΟΑΕΔ σε συνεργασία με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης θα παρέχει υπηρεσίες διερμηνείας στα Βουλγαρικά, Ρωσικά, Ρουμανικά, Τουρκικά, Αρμενικά, Ουκρανικά και Γεωργιανά

Στο πλαίσιο της παροχής ποιοτικότερων υπηρεσιών για την καλύτερη εξυπηρέτηση του εργατικού δυναμικού και των επιχειρήσεων της χώρας, σήμερα ξεκινά νέα συνεργασία του ΟΑΕΔ με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, για την παροχή υπηρεσιών διερμηνείας στα Βουλγαρικά, Ρωσικά, Ρουμανικά, Τουρκικά, Αρμενικά, Ουκρανικά και Γεωργιανά, μέσω της καινοτόμου πλατφόρμας «ψηφιακών ραντεβού» myOAEDlive.

Υπενθυμίζουμε ότι το Δεκέμβριο του 2020 τέθηκε σε λειτουργία ένα νέο κανάλι επικοινωνίας του ΟΑΕΔ με το κοινό, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων. Μέσω της πλατφόρμας myOAEDlive οι πολίτες και οι εργοδότες μπορούν πλέον να προγραμματίζουν ραντεβού σε συγκεκριμένη μέρα και ώρα και να εξυπηρετηθούν με τηλεδιάσκεψη (βιντεοκλήση) από εξειδικευμένο στέλεχος του Οργανισμού, αποφεύγοντας την προσέλευση στα 117 Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2).

Η διαδικασία ορισμού ραντεβού είναι αποκλειστικά ηλεκτρονική με τους κωδικούς TAXISnet και η πρόσβαση στο ραντεβού είναι ιδιαίτερα απλή και δεν απαιτεί αυξημένες ψηφιακές δεξιότητες, καθώς γίνεται απευθείας μέσω συνδέσμου (link) που αποστέλλεται στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) του αιτούντα.

Υπενθυμίζουμε τέλος, ότι επιπλέον των παραπάνω, οι προσφερόμενες γλώσσες διερμηνείας περιλαμβάνουν τα Αγγλικά, Αλβανικά, Γαλλικά, Κροατικά, Μολδαβικά, Ουρντού, Παντζαμπί, Σέρβικα, Σλαβομακεδονικά και Σορανί, καθώς και τη Νοηματική-Χειλεανάγνωση.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Οικονόμου: Μπορεί να επεκταθεί η αργία και την Τετάρτη

Πανεπιστήμιο Πατρών: Ξεκινάει η 1η ΕΤΗΣΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ Εκπαιδευτικών στον ΑΥΤΙΣΜΟ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ 13Κ/2021 - Δήμοι: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ Lower - Proficiency (90 μόρια) σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ για 90 μόρια

Προσλήψεις Εκπαιδευτικών: Το κορυφαίο 9ΜΗΝΟ σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ στην Ελλάδα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών για ΑΣΕΠ μόνο 95 ευρώ μέσα σε 2 ημέρες

σχετικά άρθρα

χιονιάς, εγκλωβισμένοι, δρόμος αποκλεισμός κακοκαιρία γυναίκα
Κακοκαιρία Ελπίς - Μαρτυρία: Άρχισα να έχω σπασμούς από το κρύο - Το τρένο που ήρθε πήγαινε τους επιβάτες πέρα - δόθε
"Το τρένο δεν θα μας πήγαινε κάπου συγκεκριμένα - Απλά θα πηγαίναμε πέρα δώθε"
Κακοκαιρία Ελπίς - Μαρτυρία: Άρχισα να έχω σπασμούς από το κρύο - Το τρένο που ήρθε πήγαινε τους επιβάτες πέρα - δόθε