Προσοχή! Η νέα απάτη με τα κινητά που βάζει στο στόχαστρο τους οδηγούς

Κοινωνία 0

Καπραβέλος: Τραγωδία έως τα Χριστούγεννα, αν δεν εφαρμόσουμε τα μέτρα

γιατροί, νοσοκόμοι, υγεία
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
«Πρέπει οι νεκροφόρες να κάνουν παρέλαση στα νοσοκομεία για να συνειδητοποιήσουμε τι είναι ο κορονοϊός;», τόνισε ο Νίκος Καπραβέλος

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε για ακόμη μία φορά ο Νίκος Καπραβέλος προειδοποιώντας ότι αν τα μέτρα δεν εφαρμοστούν, οι επόμενοι μήνες έως τα Χριστούγεννα θα είναι κάτι παραπάνω από «δύσκολοι».

Παράλληλα, έκανε εφιαλτική πρόβλεψη πως «αν δεν εφαρμόσουμε τα μέτρα, θα βιώσουμε τραγωδία μέχρι τα Χριστούγεννα».

Μιλώντας στο Mega, ο Νίκος Καπραβέλος περιέγραψε τη δύσκολη μέρα στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, όπου δεν υπήρχαν κρεβάτια εντατικής για ασθενείς με κορονοϊό.

Η κατάσταση στα νοσοκομεία όχι μόνο της Βόρειας Ελλάδας αλλά της χώρας γενικότερα έχει αρχίσει να δείχνει «πίεση».

«Καλές οι συζητήσεις περί μάσκας, περί υποχρεωτικότητας κλπ., αλλά ο ιός δε ρωτάει, δε διαπραγματεύεται. Χτες (22.09.2021) περάσαμε μια τραγική μέρα. Δεν είχαμε κρεβάτι εντατικής. 22 κλίνες εντατικής γεμάτες. Δώσαμε μάχη να σώσουμε δύο ασθενείς, ανεμβολίαστοι και αυτοί. Είμαστε στην αρχή. Σας είπα πριν από ένα μήνα και δέχτηκα και σφοδρή κριτική από την κυβέρνηση, ότι είδα τον εφιάλτη. Τώρα τον βιώνουμε. Δυστυχώς δε συμμορφώνονται οι συμπολίτες μας με τα υγειονομικά πρωτόκολλα», τόνισε ο Νίκος Καπραβέλος.

«Το σενάριο του Οκτωβρίου βλέπουμε να ξεκινάει πολύ νωρίς. Αν δεν εφαρμόσουμε τα υγειονομικά μέτρα με πιστότητα, αν η πολιτεία δε δείξει αποφασιστικότητα, η τραγωδία που θα βιώσουμε μέχρι τα Χριστούγεννα θα είναι πολύ μεγάλη. Είναι αυτή η μετάλλαξη, η υπερμεταδοτική. Πρέπει οι νεκροφόρες να κάνουν παρέλαση στα νοσοκομεία για να συνειδητοποιήσουμε τι είναι ο κορονοϊός;», πρόσθεσε σε μια «κραυγή» αγωνίας.  

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Άνω Λιόσια: Σε σοβαρή κατάσταση η διευθύντρια του 1ου Νηπιαγωγείου – Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μετά την επίθεση

Νέο πρόγραμμα ΔΥΠΑ: 8.000 επιδοτούμενες θέσεις εργασίας για ανέργους ηλικίας άνω των 55 ετών

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία