louketo
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Η Περιφέρεια Αττικής ιδιωτικοποιεί τον αθλητισμό και αποκλείει την ελεύθερη άθληση από το Αττικό Άλσος», τονίζουν οι αθλούμενοι του Αττικού Άλσους

Με δελτίο τύπου που εξέδωσαν οι αθλούμενοι του Αττικού Άλσους, καταγγέλλουν την παραχώρηση γηπέδων για χρήση σε ιδιωτικούς αθλητικά σωματεία.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά ήδη έχει εγκατασταθεί ο Όμιλος Αντισφαίρισης Νέας Ιωνίας και δεν επιτρέπεται πλέον η ελεύθερη άθληση. 

«Ζητάμε την ανάκληση της τροποποίησης της σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ώστε να απομακρυνθεί κάθε ιδιωτικός φορέας από τη διαχείριση και εκμετάλλευση των γηπέδων του Αττικού Άλσους. Ακόμη την επιστροφή της διαχείρισης στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ώστε να επανακτήσουν τα γήπεδα τον δημόσιο και δωρεάν χαρακτήρα τους», τονίζουν.

attikoalsos

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

Η Περιφέρεια Αττικής ιδιωτικοποιεί τον αθλητισμό και αποκλείει την ελεύθερη άθληση από το Αττικό Άλσος.

Εδώ και δέκα χρόνια η χρήση των γηπέδων Αντισφαίρισης του Αττικού Άλσους ήταν ελεύθερη από τους πολίτες, ενώ ταυτόχρονα υλοποιούνταν προγράμματα δωρεάν προπονήσεων για ενήλικες και παιδιά από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Με αιφνιδιαστική ομόφωνη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Αττικής (135/19-1-21), παραχωρήθηκε η χρήση και εκμετάλλευση των γηπέδων τένις σε ιδιωτικό αθλητικό σωματείο. Ήδη έχει εγκατασταθεί ο Όμιλος Αντισφαίρισης Νέας Ιωνίας και δεν επιτρέπεται πλέον η ελεύθερη άθληση. 

Είμαστε αθλούμενοι στο Αττικό Άλσος και ωφελούμενοι του προγράμματος «Αττικό Άλσος - Άθληση για όλους».

Ζητάμε:

⦁    Την ανάκληση της τροποποίησης της σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ώστε να απομακρυνθεί κάθε ιδιωτικός φορέας από τη διαχείριση και εκμετάλλευση των γηπέδων του Αττικού Άλσους.

⦁    την επιστροφή της διαχείρισης στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμο, ώστε να επανακτήσουν τα γήπεδα τον δημόσιο και δωρεάν χαρακτήρα τους.

Δείτε εδώ την απόφαση:

Παραχώρηση της χρήσης των τεσσάρων (04) γηπέδων αντισφαίρισης στο Αττικό Άλσος Αττικής από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού προς το αθλητικό σωματείο «Όμιλος Αντισφαίρισης Νέας Ιωνίας».

Δείτε εδώ:

Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου τροποποίησης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για το πρόγραμμα: «ΑΤΤΙΚΟ ΑΛΣΟΣ - ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ».

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ρατσιστική επίθεση σε τραμ
«Μου έριξαν ποτά και με χτύπησαν σε κολώνα» – Καταγγελία για ρατσιστική επίθεση σε τουρίστρια στο τραμ
Επίθεση σε τραμ: Νεαρή καταγγέλλει ότι δέχθηκε χτυπήματα και εξευτελισμό
«Μου έριξαν ποτά και με χτύπησαν σε κολώνα» – Καταγγελία για ρατσιστική επίθεση σε τουρίστρια στο τραμ
Γιώργος Φλωρίδης
Φλωρίδης σε Κωνσταντοπούλου: «Υπάρχει μια κωμωδία με τον Κωνσταντίνου που ανεβαίνει σε παγκάκι - Του μοιάζετε»

Σε υψηλούς τόνους και υπό διαρκείς διακοπές διεξήχθη η κοινοβουλευτική αντιπαράθεση μετά την ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου...

Φλωρίδης σε Κωνσταντοπούλου: «Υπάρχει μια κωμωδία με τον Κωνσταντίνου που ανεβαίνει σε παγκάκι - Του μοιάζετε»
social_media.jpg
Meta, TikTok και Google στο μικροσκόπιο της Ε.Ε. για διαδικτυακές απάτες
Ευρωπαϊκές οργανώσεις καταναλωτών καταγγέλλουν εκατοντάδες παραπλανητικές διαφημίσεις και ζητούν αυστηρές κυρώσεις κατά των ψηφιακών κολοσσών
Meta, TikTok και Google στο μικροσκόπιο της Ε.Ε. για διαδικτυακές απάτες