louketo
Η Περιφέρεια Αττικής ιδιωτικοποιεί τον αθλητισμό και αποκλείει την ελεύθερη άθληση από το Αττικό Άλσος», τονίζουν οι αθλούμενοι του Αττικού Άλσους

Με δελτίο τύπου που εξέδωσαν οι αθλούμενοι του Αττικού Άλσους, καταγγέλλουν την παραχώρηση γηπέδων για χρήση σε ιδιωτικούς αθλητικά σωματεία.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά ήδη έχει εγκατασταθεί ο Όμιλος Αντισφαίρισης Νέας Ιωνίας και δεν επιτρέπεται πλέον η ελεύθερη άθληση. 

«Ζητάμε την ανάκληση της τροποποίησης της σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ώστε να απομακρυνθεί κάθε ιδιωτικός φορέας από τη διαχείριση και εκμετάλλευση των γηπέδων του Αττικού Άλσους. Ακόμη την επιστροφή της διαχείρισης στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ώστε να επανακτήσουν τα γήπεδα τον δημόσιο και δωρεάν χαρακτήρα τους», τονίζουν.

attikoalsos

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

Η Περιφέρεια Αττικής ιδιωτικοποιεί τον αθλητισμό και αποκλείει την ελεύθερη άθληση από το Αττικό Άλσος.

Εδώ και δέκα χρόνια η χρήση των γηπέδων Αντισφαίρισης του Αττικού Άλσους ήταν ελεύθερη από τους πολίτες, ενώ ταυτόχρονα υλοποιούνταν προγράμματα δωρεάν προπονήσεων για ενήλικες και παιδιά από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Με αιφνιδιαστική ομόφωνη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Αττικής (135/19-1-21), παραχωρήθηκε η χρήση και εκμετάλλευση των γηπέδων τένις σε ιδιωτικό αθλητικό σωματείο. Ήδη έχει εγκατασταθεί ο Όμιλος Αντισφαίρισης Νέας Ιωνίας και δεν επιτρέπεται πλέον η ελεύθερη άθληση. 

Είμαστε αθλούμενοι στο Αττικό Άλσος και ωφελούμενοι του προγράμματος «Αττικό Άλσος - Άθληση για όλους».

Ζητάμε:

⦁    Την ανάκληση της τροποποίησης της σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ώστε να απομακρυνθεί κάθε ιδιωτικός φορέας από τη διαχείριση και εκμετάλλευση των γηπέδων του Αττικού Άλσους.

⦁    την επιστροφή της διαχείρισης στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμο, ώστε να επανακτήσουν τα γήπεδα τον δημόσιο και δωρεάν χαρακτήρα τους.

Δείτε εδώ την απόφαση:

Παραχώρηση της χρήσης των τεσσάρων (04) γηπέδων αντισφαίρισης στο Αττικό Άλσος Αττικής από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού προς το αθλητικό σωματείο «Όμιλος Αντισφαίρισης Νέας Ιωνίας».

Δείτε εδώ:

Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου τροποποίησης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για το πρόγραμμα: «ΑΤΤΙΚΟ ΑΛΣΟΣ - ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ChatGpt για όλους: Παρέχεται σε 100.000 υποψήφιους πανελλαδικά ως 20/11

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 20/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΜΑΘΗΤΡΙΑ
Όταν τα «μαργαριτάρια» μιλούν: τι αποκαλύπτουν τα λάθη των μαθητών για το σχολείο μας
Μικρές γλωσσικές «εκρήξεις» που μας κάνουν να γελάμε — αλλά και να αναλογιστούμε τι κρύβεται πίσω από αυτές.
Όταν τα «μαργαριτάρια» μιλούν: τι αποκαλύπτουν τα λάθη των μαθητών για το σχολείο μας
syntaksiouxoi.jpg
Σύνταξη πριν τα 62: Τα "τρικ" και οι ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσετε (πίνακες + παραδείγματα)
Οι 28 κατηγορίες που μπορούν να βγουν στη σύνταξη άμεσα – Δείτε πίνακες με ηλικίες και ποσά
Σύνταξη πριν τα 62: Τα "τρικ" και οι ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσετε (πίνακες + παραδείγματα)
sxoleio_louketo.jpg
Αργίες Νοεμβρίου: Σε ποιες περιοχές θα μείνουν κλειστά τα σχολεία τις επόμενες ημέρες
Μικρά «διαλείμματα» στο σχολικό πρόγραμμα φέρνουν οι τοπικές θρησκευτικές εορτές σε πολλές περιοχές της χώρας μέσα στον Νοέμβριο
Αργίες Νοεμβρίου: Σε ποιες περιοχές θα μείνουν κλειστά τα σχολεία τις επόμενες ημέρες
ζαχαρακη μητσοτακησ
alfavita.gr - Αποκλειστικό: Ξεκινά ο διάλογος για το Εθνικό Απολυτήριο: Τι συζητήθηκε στη σύσκεψη του Μαξίμου
Κλειστή σύσκεψη στο Μαξίμου για το Εθνικό Απολυτήριο: Στόχος η ευρεία συναίνεση για τη μεγάλη μεταρρύθμιση στην εκπαίδευση
alfavita.gr - Αποκλειστικό: Ξεκινά ο διάλογος για το Εθνικό Απολυτήριο: Τι συζητήθηκε στη σύσκεψη του Μαξίμου