metagisi
Σύμφωνα την πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας, οι αρνητές έχουν την απαίτηση να επιλέξουν αν θα λάβουν αίμα από εμβολιασμένο πολίτη ή όχι

Σε πρωτοφανή αποκάλυψη προχώρησε η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας, Άννα Μαστοράκου, όπου τόνισε χαρακτηριστικά πως οι αρνητές των εμβολίων αρνούνται να δεχτούν ακόμα και αίμα από εμβολιασμένους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών Άννα Μαστοράκου, ομάδες αντιεμβολιαστών αρνούνται να λάβουν αίμα από εμβολιασμένους.

Η Α. Μαστοράκου ζήτησε την παρέμβαση εισαγγελέα και αναφέρει «μέχρι τώρα είχαμε την άρνηση διασωλήνωσης, από την οποία πέθαναν και άνθρωποι, τώρα έχουμε ομάδες που αρνούνται μετάγγιση».

«Είναι συνταρακτικό το ότι υπάρχουν ομάδες που λειτουργούν οργανωμένα και πανελλαδικά. Αυτό το έχουμε δει και στην άρνηση της διασωλήνωσης, αλλά η τελευταία μόδα είναι ότι αν κάποιος μπει χειρουργείο ή θέλει μετάγγιση και ανήκει σε κάποια από τις παραπάνω ομάδες «αντιεμβολιαστών» ζητά να μην γίνει μετάγγιση από εμβολιασμένο. Έχουν δηλαδή συγκεκριμένη απαίτηση. Αυτό φυσικά δεν έχει καμία επιστημονική βάση. Είναι άνθρωποι που δεν έχουν καμία επαφή με την επιστήμη και δέχονται ότι διαβάσουν στο διαδίκτυο. Έχω την άποψη πλέον ότι λειτουργούν συντεταγμένα».

Συνέχισε λέγοντας πως έχει λάβει πλήθος αναφορών από γιατρούς για πιέσεις που δέχονται από αντιεμβολιαστές να εκδώσουν πλαστά πιστοποιητικά αλλά και θετικά ράπιντ τεστ, ώστε να εξασφαλίσουν ψευδή πιστοποιητικά εμβολιασμού και νόσησης. Όπως δηλώνει, το πρόβλημα έχει δύο πλευρές: Aντιεμβολιαστές υγειονομικοί επιχειρούν να προσληφθούν στις εμβολιαστικές γραμμές, είτε για να αποκομίσουν παράνομα οικονομικά οφέλη, είτε για λόγους «ιδεολογικούς» ώστε να «βοηθήσουν» άλλους αντιεμβολιαστές να ξεφύγουν από την υποχρέωση των ράπιντ τεστ.

Πηγή: pelop.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ηλικιωμένος εκπαιδευτικός
Εκπαιδευτικοί (μόνιμοι και αναπληρωτές): εκπαιδευτικών: Ποιες είναι οι προϋπηρεσίες που προσμετρούνται
Όπου στις κείμενες διατάξεις αναφέρεται προϋπηρεσία προσωρινού αναπληρωτή ή ωρομίσθιου εκπαιδευτικού
Εκπαιδευτικοί (μόνιμοι και αναπληρωτές): εκπαιδευτικών: Ποιες είναι οι προϋπηρεσίες που προσμετρούνται