Συντάξεις: Έως 1.500 ευρώ επιπλέον τον χρόνο – Ποιοι μπορεί να τα πάρουν

Κοινωνία 0

Πάτρα - Κορονοϊός: Με καισαρική γέννησε η 32χρονη - Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας της

nosokomeio stithoskopio
Menelaos Michalatos / SOOC
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ανεμβολίαστη η έγκυος που νοσηλεύεται με κορονοϊό - Γέννησε ένα αγοράκι το οποίο μπήκε κατευθείαν σε θερμοκοιτίδα, καθώς είναι αρκετά πρόωρο

Με καισαρική γέννησε η νεαρή γυναίκα που νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Πάτρας με κορονοϊο.

Η υγεία της 32χρονης από την Ζάκυνθο παρουσίασε επιδείνωση και οι γιατροί αποφάσισαν να προχωρήσουν σε καισαρική, ενώ αμέσως μετά τον έκτακτο τοκετό διασωληνώθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, γέννησε ένα αγοράκι το οποίο μπήκε κατευθείαν σε θερμοκοιτίδα, καθώς είναι αρκετά πρόωρο.

Η νεαρή μητέρα νοσεί από κορονοϊο και οι γιατροί της χορηγούσαν οξυγόνο με μάσκα, με μοναδικό σκοπό να «πάρει» το έμβρυο όσες περισσότερες ημέρες μπορούσε, αφού διένυε τον 7ο μήνα της κύησής της.

Μετά τη χθεσινή επιδείνωση της υγείας της σήμανε «συναγερμός» προκειμένου να έρθει στον κόσμο το μωρό με ασφάλεια και φυσικά να προχωρήσουν στην διασωλήνωση της 32χρονης.

Η γυναίκα παραμένει διασωληνωμένη εκτός ΜΕΘ, ενώ αναμένεται η διακομιδή της στην ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Πάτρας «Αγιος Ανδρέας».

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα δεν είχε εμβολιαστεί.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Υπουργείο Παιδείας: Διορισμός 4.789 εκπαιδευτικών μονίμων εκπαιδευτικών - Όλα τα ονόματα

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ: Στο νομοσχέδιο του ΥΠΕΣ ο ενιαίος γραπτός ΑΣΕΠ για 30.000 θέσεις προϊσταμένων

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία