Εξώδικο Κ. Πλεύρη γεμάτο σεξιστικά σχόλια κατά της Αναστασίας Γιάμαλη
Με εξώδικο απάντησε και η δημοσιογράφος του KONTRA Channel

Γεμάτο σεξιστικά σχόλια είναι το εξώδικο που απέστειλε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης προς τη δημοσιογράφο του KONTRA Channel, Αναστασία Γιάμαλη, σχετικά με αναφορές στο δελτίο της για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Στο εξώδικο του Κ. Πλεύρη αναφέρεται πως ο ίδιος παρακολουθεί την εκπομπή της δημοσιογράφου επειδή έχει «ωραίαν εμφάνισιν» και όχι «διότι έχουν αξίαν», με την ίδια να απαντάει με εξώδικοσύμφωνα με όσα αναφέρει η ίδια σε ανάρτησή της, καλώντας τον «να προστατέψει την υψηλή αισθητική του, σταματώντας να βλέπει την εκπομπή».

Μάλιστα, όπως υποστηρίζει ο Κ. Πλεύρης «η ωραιότης σας επικαλύπτει τα προαναφερθέντα ελαττώματά σας και σας προσήκει το αρχαιοελληνικόν “έξωθεν Ελένη, έσωθεν Εκάβη”».

Η δημοσιογράφος στο δικό της εξώδικο, τονίζει ότι «δεν θα λογοκριθούμε από κανέναν πολλώ δε μάλλον από εκείνους που έχουν κριθεί και έχουν τοποθετηθεί στο περιθώριο της κοινωνίας».

Στο εξώδικο της δημοσιογράφου, μεταξύ άλλων αναφέρεται: «Με μεγάλη μου έκπληξη έλαβα την από 22.07.2021 Εξώδικη Κλήση σας η οποία είχε ως βασικό αίτημα της να εξαναγκαστώ να σας προσκαλέσω στην εκπομπή την οποία παρουσιάζω στον τηλεοπτικό σταθμο KONTRA προκειμένου να αποκαταστήσετε δήθεν την αλήθεια…Ως καλώς γνωρίζετε όλες οι αναφορές στις οποίες προέβην την 21.07.2021 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων σχετικά με τον χειρισμό της υπόθεσης του κ. Αντετοκουνμπο από πολιτικά πρόσωπα ήταν απολύτως ακριβείς.

Δηλώνετε δε οτι την εκπομπή μου την παρακολουθείτε όχι διότι έχω αξία, αλλά διότι έχω ωραία εμφάνιση. Εξάλλου κατά την άποψη σας αγνοώ παντελώς έννοιες όπως ρατσιμός, ιθαγένεια, υπηκοότητα, κιναιδισμός, παναριστερισμός, και θα επιθυμούσατε να μου αναπτύξετε διεξοδικά τις δικές σας ορθέ θέσεις, εφόσον “μου επιτρέψουν” {ποιοι άραγε;} να σας προσκαλέσω στην εκπομπή που παρουσιάζω. Ωστόσο οι δικές σας θέσεις είναι γνωστές και έχουν κριθεί.

Σας δηλώνω ότι δεν απειλούμαι, εκβιάζομαι από εξώδικες κλήσεις, προκειμένου να προσκαλώ “προσωπικότητες” στην εκπομπή που παρουσιάζω».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Συναυλία αλληλεγγύης
Συναυλία αλληλεγγύης στον αγώνα των εκπαιδευτικών ενάντια στην αξιολόγηση και εμπορευματοποίηση της παιδείας
Συναυλία αλληλεγγύης προς τους εκπαιδευτικούς
Συναυλία αλληλεγγύης στον αγώνα των εκπαιδευτικών ενάντια στην αξιολόγηση και εμπορευματοποίηση της παιδείας