Εμβόλιο κορονοϊού: Περίπου 30.000 ραντεβού στους 18-24
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / INTIME NEWS
«Μετά και την ανακοίνωση των προνομίων για εμβολιασμένους, υπάρχει έντονη κινητικότητα σε όλες τις κατηγορίες», δήλωσε ο Γιώργος Γεωργαντάς

Περίπου 30.000 νέοι ηλικίας 18-24 ετών έχουν κλείσει ραντεβού για εμβολιασμό, από τη Δευτέρα που ανακοινώθηκε το freedom pass.

Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ότι μετά και την ανακοίνωση των προνομίων για εμβολιασμένους, υπάρχει έντονη κινητικότητα σε όλες τις κατηγορίες.

Από τη Δευτέρα μέχρι και σήμερα, εξήγησε ο κ. Γεωργαντάς, έχουν προγραμματιστεί 120.000 νέα ραντεβού, που αντιστοιχούν περίπου σε 60.000 πολίτες όλων των ηλικιακών κατηγοριών.

Οι μισοί περίπου εξ’ αυτών είναι οι νέοι 18-24 ετών, οι οποίοι έχουν μπει στην πλατφόρμα κι έχουν κλείσει τα ραντεβού τους.

«Αυτή τη στιγμή έχουν όλη την άνεση να κλείσουν ραντεβού όποτε θέλουν και σε πολλά διαφορετικά σημεία. Αυτό ίσως τους αφήνει για να το δουν λίγο αργότερα. Από την άλλη, αν μείνουμε στον ρυθμό αυτό των εμβολιασμών, στους 100.000 την ημέρα, είναι πολύ ικανοποιητικός για να μας οδηγήσει στα αποτελέσματα που θέλουμε τέλος του καλοκαιριού», επισήμανε, εκτιμώντας ότι τέλος Αυγούστου το ποσοστό θα αγγίξει τον στόχο του 70%.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΟΠΥΥ: Πώς θα πάρετε το «άγνωστο» επίδομα των 900 ευρώ

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

απθ
Τέμπη – ΑΠΘ: Κερασιά μνήμης για τους 13 φοιτητές και 500 νέα δέντρα στο campus
Δήμος Θεσσαλονίκης και Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο ενώνουν περιβαλλοντική ανάπλαση και συμβολισμό τιμής στα θύματα της τραγωδίας
Τέμπη – ΑΠΘ: Κερασιά μνήμης για τους 13 φοιτητές και 500 νέα δέντρα στο campus
γραφεια
Τέμπη: Καταγγελία για επέμβαση ΜΑΤ σε γραφεία ΝΚΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ και KA (Βίντεο)
Δημοσιεύουμε καταγγελία για απρόκλητη αστυνομική επιχείρηση σε γραφεία πολιτικών οργανώσεων και εφημερίδας.
Τέμπη: Καταγγελία για επέμβαση ΜΑΤ σε γραφεία ΝΚΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ και KA (Βίντεο)
ελένη
Οι Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Αθηνών για την απώλεια της Ελένης Καραμαλέγκου
«Η Ελένη Καραμαλέγκου υπήρξε οραματίστρια και πρωτοπόρος στον τομέα της διεθνοποίησης των ελληνικών πανεπιστημίων»
Οι Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Αθηνών για την απώλεια της Ελένης Καραμαλέγκου