Thumbnail
Ταυτοποιήθηκε, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού στα Κάτω Πετράλωνα - Καταγγελία γειτόνισσας πως η 50χρονη βιάστηκε 7 φορές και ξυλοκοπήθηκε

Ταυτοποιήθηκε και αναζητείται από την ΕΛΑΣ, ο φερόμενος ως δράστης για τον βιασμό της 50χρονης καθαρίστριας στα Κάτω Πετράλωνα. Σημειώνεται ότι  σχηματίστηκε σε βάρος του δράστη δικογραφία για παράνομη κατακράτηση και βιασμό.

Ωστόσο, η ΕΛΑΣ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο, ο δράστης να μην ήταν μόνος στην κακοποίηση και τον βιασμό της γυναίκας.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 50χρονης, καθάριζε τους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας μία φορά την εβδομάδα. Το βράδυ του Σαββάτου ο άνδρας που μένει στο ισόγειο βρήκε την ευκαιρία χωρίς να τον βλέπει κανείς, να την αρπάξει να την βάλει με τη βία στο σπίτι και να την βιάσει.


Νέα μαρτυρία της γειτόνισσας που καταθέτει πως η 50χρονη βιάστηκε επτά φορές

Συγκλονίζει η μαρτυρία της γυναίκας που είδε πρώτη και εν συνεχεία βοήθησε την 50χρονη, πως όπως της αποκάλυψε το θύμα «επτά φορές την βίασαν και την ξυλοκόπησαν». 

Όπως καταθέτει, άκουσε την 50χρονη να καλεί σε βοήθεια και να προσπαθεί να απεγκλωβιστεί από το διαμέρισμα και δηλώνει πως την βρήκε «ημίγυμνη και με παραμορφωμένο το πρόσωπο της από τα χτυπήματα και ψυχολογικά ήταν χάλια»

Όπως είπε στον ΑΝΤ1, η ίδια η καθαρίστρια της αποκάλυψε, αφού βγήκε από το νοσοκομείο και πήγε στην Αστυνομία για να κάνει επίσημη καταγγελία ό,τι «επτά φορές την βίασαν και την ξυλοκόπησαν. Ήταν χάλια η γυναίκα, σκοτωμένη στο πρόσωπο».

Επιπλέον η γειτόνισσα καταγγέλλει πως η αστυνομία καθυστέρησε πολύ να έρθει. «Καθυστέρησε η Αστυνομία. Ήρθαν πάρα πολύ αργά. Ήρθε η Αστυνομία στις 10 το βράδυ. Αυτός θα περίμενε μέσα; Έφυγε από τον φωταγωγό, μετά από τον δεύτερο όροφο είναι ανοιχτός ο φωταγωγός».
Συνέχισε περιγράφοντας πως «η γυναίκα κατάφερε να βγει από το μπαλκόνι και να φύγει από το διαμέρισμα. Αυτός ήταν μέσα και μούγκριζε».

Εξιτήριο για την 50χρονη καθαρίστρια

Εξιτήριο από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας έλαβε η 50χρονη γυναίκα, η οποία οδηγήθηκε στο νοσοκομείο αιμόφυρτη και βαριά χτυπημένη στο πρόσωπο.

Από τις πρώτες εξετάσεις διαπιστώθηκε πως φέρει κάταγμα ρινικού και κάκωση δεξιού οφθαλμού, γεγονός που επιβεβαιώνει πως έπεσε μεταξύ άλλων και θύμα ξυλοδαρμού από τον δράστη.

Οι γιατροί αναμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων προκειμένου να διαπιστώσουν αν βρέθηκαν δείγματα DNA του δράστη ή των δραστών της βάναυσης επίθεσης.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Γραμμένος Φλώρος
Βασίλης Γραμμένος για το επεισόδιο με τον Φλώρο: «Προσπάθησε να με πνίξει»
«Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω» - Η μαρτυρία του Βασίλη Γραμμένου για το επεισόδιο με τον Φλώρο στη Βουλή
Βασίλης Γραμμένος για το επεισόδιο με τον Φλώρο: «Προσπάθησε να με πνίξει»