Βιασμός καθαρίστριας στα Πετράλωνα: «Την άρπαξε από το ασανσέρ»
Την κλείδωσε μέσα, τη βίασε, την κράτησε όμηρο επί 3 με 4 ώρες και στη συνέχεια την άφησε να φύγει

Την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η συγκέντρωση για τη δολοφονημένη από τον σύζυγό της Καρολάιν, μια άλλη γυναίκα κατήγγειλε τον βιασμό της από έναν άνδρα στα Πετράλωνα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η γυναίκα είχε πάει σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στα Πετράλωνα για να καθαρίσει, με τον φερόμενο δράστη να της επιτίθεται σωματικά και να τη βιάζει.

Η καταγγελία αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου και αμέσως υπήρξε κάλεσμα σε συγκέντρωση, στη συμβολή των οδών Κειριάδων και Συμμαχιδών, με σύνθημα «Καμία μόνη».

202304608_826147881656859_3433429425781367677_n.jpg

Όπως αναφέρεται, η ιστοσελίδα ενημερώθηκε από γυναίκα στη γειτονιά ότι «εργαζόμενη ξέφυγε από άντρα, ο οποίος την προσέλαβε για να του καθαρίσει το σπίτι και την κρατούσε από το πρωί εκεί και την βίαζε».

Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

«Την άρπαξε από το ασανσέρ»

«Είδα μια γυναίκα πολύ ταλαιπωρημένη, χτυπημένη και τρομαγμένη, η οποία ζητούσε βοήθεια. Σε εμένα είπε «βοήθεια, σώσε με», ενώ στον κύριο που βρέθηκε πρώτος δίπλα της είπε «με έχει βιάσει, με έχει χτυπήσει πολύ», ανέφερε ένα από τα άτομα που έσπευσε να βοηθήσει την άτυχη γυναίκα, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Προσπαθήσαμε να την πάρουμε από εκείνο το σπίτι, την πήγαμε στο απέναντι διαμέρισμα και καλέσαμε την Αστυνομία», είπε ο άνδρας, ενώ τόνισε ότι «υπάρχει πιθανότητα να υπήρχε και δεύτερο άτομο στο διαμέρισμα και να το έσκασαν από τον φωταγωγό, όπου υπήρχε και μια σκάλα».

Ο περίοικος σημείωσε ότι η γυναίκα «ήταν μελανιασμένη και χτυπημένη. Αφού πήγε η γυναίκα στο νοσοκομείο, ακούσαμε από την γυναίκα που την συνόδευσε ότι είχε και σπασμένα πλευρά».

Όπως επεσήμανε μάλιστα, η μητέρα του φερόμενου ως βιαστή, βουλγαρικής υπηκοότητας, είναι επίσης καθαρίστρια.

Το χρονικό

Η 50χρονη γυναίκα ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου από το σπίτι της με προορισμό την οδό Συμμαχιδων 11, στα Κάτω Πετράλωνα.

Ο φερόμενος ως δράστης την περίμενε στο ημιυπόγειο της πολυκατοικίας όπου και διαμένει προκειμένου να βάλει εμπρός το τερατώδες σχέδιο του.

Το ίδιο το θύμα περιγράφοντας στους αστυνομικούς το μαρτύριο που έζησε, είπε ότι έφτασε στο σπίτι του δράστη το πρωί του Σαββάτου, για να καθαρίσει το σπίτι.

Μόλις έφτασε εκείνος την κλείδωσε μέσα, την βίασε, την κράτησε όμηρο επί 3 με 4 ώρες και στη συνέχεια την άφησε να φύγει.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αποκλειστεί μάλιστα το ενδεχόμενο η γυναίκα να βιάστηκε από δύο άνδρες.

Η γυναίκα έριξε και μία σκάλα στο φωταγωγό προκειμένου να ειδοποιήσει ότι βρίσκεται σε κίνδυνο.

Μόλις η 50χρονη κατάφερε και πέρασε το κατώφλι της πολυκατοικίας, δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από τις γειτόνισσες, οι οποίες κάλεσαν το ΕΚΑΒ καθώς η γυναίκα ήταν βαριά τραυματισμένη στο πρόσωπο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

royla pispirigkou
Ρούλα Πισπιρίγκου: Σήμερα η απόφαση του Δικαστηρίου για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας
Σύμφωνα με την κατηγορία, το κίνητρο για την εγκληματική ενέργεια σε βάρος της κόρης της για την Πισπιρίγκου ήταν συγκεκριμένα «παθογενή»...
Ρούλα Πισπιρίγκου: Σήμερα η απόφαση του Δικαστηρίου για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας
γιατροί
Υγειονομικοί: «Οι μεταρρυθμίσεις Γεωργιάδη διαλύουν το ΕΣΥ - Τιμοκατάλογος δεν μπαίνει στην Υγεία»
Η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) ανανέωσαν το...
Υγειονομικοί: «Οι μεταρρυθμίσεις Γεωργιάδη διαλύουν το ΕΣΥ - Τιμοκατάλογος δεν μπαίνει στην Υγεία»