Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα, Πέμπτη ο 38χρονος πρώην προπονητής, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό της ανήλικης αθλήτριας ιστιοπλοΐας πριν από μια δεκαετία περίπου και όταν εκείνη ήταν σε ηλικία 11 ετών.
Ο 38χρονος βρίσκεται αντιμέτωπος με σειρά εγκλημάτων σε βαθμό κακουργήματος και συγκεκριμένα για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση ανηλίκου κατ' εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια.
Στις μέχρι στιγμής δηλώσεις του έχει πει πως ο ίδιος διατηρούσε σχέση με την ανήλικη και μάλιστα σκόπευαν να παντρευτούν, με τη σύμφωνη γνώμη της μητέρας της.
«Δεν υπήρχε καμία συναίνεση από την πλευρά μου. Με απειλούσε ότι θα με σκοτώσει και θα καταστρέψει την οικογένειά μου, αν μιλούσα και αποκάλυπτα τι μου έκανε», είπε η αθλήτρια στην τετράωρη κατάθεσή της στον εισαγγελέα το περασμένο Σάββατο.
Όλες οι σημαντικές ειδήσεις
Πίνακες εκπαιδευτικών: Οι καλύτερες ώρες για την αίτηση στο ΑΣΕΠ
Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google
Alfavita Newsroom