Σταύρος Μπαλάσκας
Ο έκπτωτος συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ Σταύρος Μπαλάσκας χαρακτήρισε «βλάκα» τον γυναικοκτόνο διότι «εάν έπαιρνε την αστυνομία δε θα έτρωγε ούτε 4 χρόνια φυλακή»

«Ο γνωστός συνδικαλιστής, εκλεγμένος με το χρίσμα της Ν.Δ., κ. Μπαλάσκας, που κάθε μέρα στα τηλεπαράθυρα αποθεώνει την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, σήμερα ξεπέρασε σε αθλιότητα και την πιο νοσηρή φαντασία, δίνοντας σε πανελλαδική μετάδοση οδηγίες σε επίδοξους γυναικοκτόνους πώς να τη γλιτώσουν με “4-5 χρόνια φυλακή” με αφορμή το φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να πάρει άμεσα θέση για την αθλιότητα του συνδικαλιστή του» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τις δηλώσεις του Σταύρου Μπαλάσκα.

Ο έκπτωτος συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ Σταύρος Μπαλάσκας με δηλώσεις του σε τηλεοπτικές εκπομπές, έδωσε πρακτικά νομικές συμβουλές σε επίδοξους γυναικοκτόνους, ξεπερνώντας κάθε όριο!

Όταν του ζητήθηκε να τοποθετηθεί, σε εκπομπή του MEGA, χαρακτήρισε «βλάκα» τον καθ’ ομολογία δολοφόνο της νεαρής Καρολάιν στα Γλυκά Νερά διότι «εκείνη τη στιγμή που σκότωσε τη γυναίκα του εάν ήταν ατυχές γεγονός μέσα στον θυμό του και μέσα στο ότι τα έχασε και τρελάθηκε, εάν έπαιρνε την αστυνομία δε θα έτρωγε ούτε 4 χρόνια φυλακή».

Η δήλωση στο 16:50 του βίντεο:

Την παραπάνω δήλωση δεν την χωράει ο νους. Την ώρα που οι εξελίξεις τρέχουν και οι λεπτομέρειες της υπόθεσης μόνο οργή και αγανάκτηση προκαλούν, να τοποθετείται κάποιος κατ’ αυτόν τον τρόπο. Και μάλιστα όταν αυτός ο κάποιος είναι άντρας και δη αστυνομικός!

Η φόρα του Στ. Μπαλάσκα ήταν τέτοια που συνέχισε να μοιράζει αφιλοκερδώς συμβουλές σε επίδοξους γυναικοτόνους και μέσω της συχνότητας του ΣΚΑΙ, όπου σχεδόν επανέλαβε τις προηγούμενες δηλώσεις του: «Αν αυτός ο άνθρωπος όταν σκότωσε την Καρολάιν έπαιρνε το 100 και έλεγε ελάτε τσακώθηκα με τη γυναίκα μου, ξέφυγα και τη σκότωσα, θα είχε άλλη αντιμετώπιση».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Παύλος Μαρινάκης - Κυβερνητικός εκπρόσωπος
Μαρινάκης για αγρότες: «Ενθαρρυντική εξέλιξη που όλο και περισσότεροι θέλουν διάλογο»
Ο ειλικρινής διάλογος –και μόνο αυτός- θα φέρει τις λύσεις, επισημαίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Μαρινάκης για αγρότες: «Ενθαρρυντική εξέλιξη που όλο και περισσότεροι θέλουν διάλογο»
πασοκ εκλογές υποψήφιοι
«Ζυμώνονται» οι λίστες του ΠΑΣΟΚ ενόψει εκλογών: το «όνομα-έκπληξη» στο Επικρατείας
Με το ενδεχόμενο των εθνικών εκλογών να παραμένει ανοιχτό από το 2026 και πάντως πριν από την άνοιξη του 2027, το ΠΑΣΟΚ μπαίνει σταδιακά σε καθεστώς...
«Ζυμώνονται» οι λίστες του ΠΑΣΟΚ ενόψει εκλογών: το «όνομα-έκπληξη» στο Επικρατείας
Τηλεκπαίδευση
Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Υπαίθρου Ν. Θεσσαλονίκης για πλατφόρμας γονέων: Κίνδυνοι για προσωπικά δεδομένα και παιδαγωγική
Πλατφόρμα για «θετικές εμπειρίες» ή εργαλείο ανταγωνισμού; Οι επιφυλάξεις των δασκάλων
Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Υπαίθρου Ν. Θεσσαλονίκης για πλατφόρμας γονέων: Κίνδυνοι για προσωπικά δεδομένα και παιδαγωγική