Σταύρος Μπαλάσκας
Ο έκπτωτος συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ Σταύρος Μπαλάσκας χαρακτήρισε «βλάκα» τον γυναικοκτόνο διότι «εάν έπαιρνε την αστυνομία δε θα έτρωγε ούτε 4 χρόνια φυλακή»

«Ο γνωστός συνδικαλιστής, εκλεγμένος με το χρίσμα της Ν.Δ., κ. Μπαλάσκας, που κάθε μέρα στα τηλεπαράθυρα αποθεώνει την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, σήμερα ξεπέρασε σε αθλιότητα και την πιο νοσηρή φαντασία, δίνοντας σε πανελλαδική μετάδοση οδηγίες σε επίδοξους γυναικοκτόνους πώς να τη γλιτώσουν με “4-5 χρόνια φυλακή” με αφορμή το φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να πάρει άμεσα θέση για την αθλιότητα του συνδικαλιστή του» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τις δηλώσεις του Σταύρου Μπαλάσκα.

Ο έκπτωτος συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ Σταύρος Μπαλάσκας με δηλώσεις του σε τηλεοπτικές εκπομπές, έδωσε πρακτικά νομικές συμβουλές σε επίδοξους γυναικοκτόνους, ξεπερνώντας κάθε όριο!

Όταν του ζητήθηκε να τοποθετηθεί, σε εκπομπή του MEGA, χαρακτήρισε «βλάκα» τον καθ’ ομολογία δολοφόνο της νεαρής Καρολάιν στα Γλυκά Νερά διότι «εκείνη τη στιγμή που σκότωσε τη γυναίκα του εάν ήταν ατυχές γεγονός μέσα στον θυμό του και μέσα στο ότι τα έχασε και τρελάθηκε, εάν έπαιρνε την αστυνομία δε θα έτρωγε ούτε 4 χρόνια φυλακή».

Η δήλωση στο 16:50 του βίντεο:

Την παραπάνω δήλωση δεν την χωράει ο νους. Την ώρα που οι εξελίξεις τρέχουν και οι λεπτομέρειες της υπόθεσης μόνο οργή και αγανάκτηση προκαλούν, να τοποθετείται κάποιος κατ’ αυτόν τον τρόπο. Και μάλιστα όταν αυτός ο κάποιος είναι άντρας και δη αστυνομικός!

Η φόρα του Στ. Μπαλάσκα ήταν τέτοια που συνέχισε να μοιράζει αφιλοκερδώς συμβουλές σε επίδοξους γυναικοτόνους και μέσω της συχνότητας του ΣΚΑΙ, όπου σχεδόν επανέλαβε τις προηγούμενες δηλώσεις του: «Αν αυτός ο άνθρωπος όταν σκότωσε την Καρολάιν έπαιρνε το 100 και έλεγε ελάτε τσακώθηκα με τη γυναίκα μου, ξέφυγα και τη σκότωσα, θα είχε άλλη αντιμετώπιση».

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

stasy.jpg
ΣΤΑΣΥ: Νέες μόνιμες θέσεις για αποφοίτους λυκείου – Ποιοι μπορούν να κάνουν αίτηση
Ανοίγει η πλατφόρμα για 15 προσλήψεις ελεγκτών κομίστρου – Τα προσόντα και οι προθεσμίες
ΣΤΑΣΥ: Νέες μόνιμες θέσεις για αποφοίτους λυκείου – Ποιοι μπορούν να κάνουν αίτηση
ergazomenos thlergasia
Νέα προκήρυξη-«κλειδί» από το ΑΣΕΠ – Έρχονται 108 μόνιμες θέσεις υψηλής εξειδίκευσης
Η τρίτη φάση του 2ου γραπτού διαγωνισμού ανοίγει τον δρόμο για προσλήψεις Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού – Προηγείται η μεγάλη προκήρυξη των 4.819...
Νέα προκήρυξη-«κλειδί» από το ΑΣΕΠ – Έρχονται 108 μόνιμες θέσεις υψηλής εξειδίκευσης