Γλυκά Νερά: Ο αστυνομικός που πήρε αγκαλιά το βρέφος είχε υποπτευθεί τον πιλότο
Οι αστυνομικοί είχαν από την πρώτη στιγμή υποπτευθεί τον 32χρονο πιλότο - «Eίδαν ψυχρότητα όταν τον έλυσαν»

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Μια χαρακτηριστική εικόνα είναι εκείνη του αστυνομικού που βγήκε από το σπίτι στα Γλυκά Νερά, κρατώντας στην αγκαλιά του το μωρό του ζευγαριού.

Ο πρόεδρος των Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ότι βλέπουμε μια ελληνική υπόθεση «Πιστόριους» και ότι οι αστυνομικοί είχαν από την πρώτη στιγμή υποπτευθεί τον 32χρονο πιλότο.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι αστυνομικοί που μπήκαν στο σπίτι της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά τον Μάιο, του αποκάλυψαν από τη πρώτη στιγμή πως είχαν την αίσθηση ότι ο δράστης είναι ο σύζυγος και σύμφωνα με την εμπειρία τους, πολύ σπάνια η πρώτη εντύπωση είναι λανθασμένη.

«Οι αστυνομικοί είδαν ένα σπίτι που ήταν πολύ “ψαγμένο”. Όταν μπαίνουν διαρρήκτες αδειάζουν τα πάντα. Οι αστυνομικοί είδαν ψυχρότητα όταν τον έλυσαν τον κατηγορούμενο πιλότο, από μεριάς του. Ο δράστης υποτίθεται δεν γνώριζε και ρώτησε αν η Κάρολαϊν είναι νεκρή; Είπε δυο λόγια και μετά πήρε το παιδί στην αγκαλιά» είπε.

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης αποκάλυψε ότι ο συνάδελφος αστυνομικός εκείνη τη στιγμή είδε την περίεργη συμπεριφορά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και πήρε το παιδί από τα χέρια του δράστη. «Αυτά δεν μπορούσαμε να τα αποκαλύψουμε τότε» πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ανέφερε ότι ο αστυνομικός που κρατούσε το μωρό στην αγκαλιά το έκανε από αγάπη για να προστατέψει το μωρό επειδή ο νους του πήγε στο κακό. «Τότε μου είπε πως είχε την αίσθηση ότι τον φόνο τον διέπραξε ο σύζυγος» συμπλήρωσε.

Τα δεμένα χέρια, ο σκύλος και τα χρήματα

Για το αν ο δράστης ήταν δεμένος από άλλο πρόσωπο ή δέθηκε μόνος του, ο Γιώργος Καλλιακμάνης υποστήριξε ότι ένας άλλος αστυνομικός που βρέθηκε στο σπίτι στα Γλυκά Νερά του είπε ότι «μου έλεγε πνιχτά “λύσε με, πνίγομαι”, του έκοψα γρήγορα τους σπάγκους, χωρίς να μπορέσω να αντιληφθώ αν κρατούσε τους κόμπους, χωρίς στην ουσία να είναι δεμένος ή όχι, κανονικά».

Για τον φόνο του σκύλου, είπε ότι είναι σίγουρος ότι τον σκότωσε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. «Ο σκύλος ήταν δεμένος, κρεμασμένος στη κουπαστή. Πώς ένας σκύλος που βρίσκεται μέσα στο σπίτι έχει λουρί;».

Ο πρόεδρος των αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής είπε ότι το σπίτι δεν θύμιζε διάρρηξη. «Τα ρούχα της ντουλάπας ήταν ριγμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να φανεί πως ήταν ληστεία. Τους είπε ο πιλότος ότι τα χρήματα ήταν στο κουτί του επιτραπέζιου Monopoly και οι υποτιθέμενοι δράστες άνοιξαν μόνο το επιτραπέζιο;», διερωτήθηκε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

sxoleio
Εκπαιδευτικοί Λακωνίας: Συνεχίζουν τον αγώνα για την υπεράσπιση της δημόσιας δωρεάν παιδείας
Παράσταση διαμαρτυρίας στη Διεύθυνση Π.Ε Λακωνίας για τα προβλήματα της ελληνικής εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικοί Λακωνίας: Συνεχίζουν τον αγώνα για την υπεράσπιση της δημόσιας δωρεάν παιδείας