glyka nera
Τι ανέφεραν οι εκπρόσωποι της αστυνομίας στις έκτακτες ανακοινώσεις για την υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά

Update: Ο 32χρονος σύζυγος ομολόγησε τη δολοφονία της Καρολάιν

Έκτακτες ανακοινώσεις για την υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά πραγματοποίησαν εκπρόσωποι της αστυνομίας, το απόγευμα της Πέμπτης.

«Έχουν προκύψει νεότερα στοιχεία για τα οποία χρειάζονται διευκρινίσεις. Τα στοιχεία στην έρευνα δεν μπορούν να περιμένουν. Για αυτό τον λόγο κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών μετέβη σήμερα στην Αλόννησο. Ωστόσο περιμέναμε πρώτα να τελειώσει το μνημόσυνο και μετά μεταφέρθηκε ο 32χρονος σύζυγος στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Θα μπορούσε να είχε γίνει και χθες ωστόσο σεβαστήκαμε την επιθυμία του να παραστεί στο μνημόσυνο», δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, Απόστολος Σκρέκας.

Όπως τόνισε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ, Άννα Ευθυμίου, «σήμερα, πρωινές ώρες, ο 32χρονος σύζυγος μεταφέρθηκε από την Αλόννησο στη Σκιάθο, με πλωτό μέσο και από εκεί αεροπορικώς στην ΓΑΔΑ, προκειμένου να εξεταστεί ως ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας, σε νέα στοιχεία που έχουν προκύψει».

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές στο μικροσκόπιο έχει μπει το καταγραφικό από τις κάμερες του σπιτιού, με την αστυνομία να ψάχνει να βρει πότε και πώς αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης. Νέα στοιχεία έχουν προκύψει και για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Πίσω από την κίνηση αυτή κρύβεται το γεγονός πως έχουν προκύψει νέα στοιχεία από τα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών που δίνουν μια εντελώς διαφορετική τροπή στις συνθήκες κάτω από τις οποίες δολοφονήθηκε η άτυχη μητέρα.

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη διαλεύκανση του μυστηρίου και η σύλληψη του δολοφόνου της άτυχης κοπέλας θεωρείται σίγουρη, με το κίνητρο της αποτρόπαιας πράξης να είναι πιθανότατα διαφορετικό απ' ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

eksetaseis
Ανατολική Μακεδονία-Θράκη: Ορισμός Εξεταστικού Κέντρου για την εισαγωγή μαθητών στα Εκκλησιαστικά Σχολεία
Ορισμός Εξεταστικού Κέντρου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης για την εισαγωγή μαθητών/τριών στα Σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκκλησιαστικής...
Ανατολική Μακεδονία-Θράκη: Ορισμός Εξεταστικού Κέντρου για την εισαγωγή μαθητών στα Εκκλησιαστικά Σχολεία