glika nera
Με ελικόπτερο από την Αλόννησο στην Αθήνα ο σύζυγος της Καρολάιν - Όλες οι εξελίξεις

Nέα στοιχεία προκύπτουν στην υπόθεση δολοφονίας της άτυχης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, ανατρέποντας όσα γνώριζαν μέχρι σήμερα οι αστυνομικοί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής μετέβη σήμερα στην Αλόννησο, όπου τελείται Τρισάγιο στη μνήμη της Καρολάιν, προκειμένου να φέρουν πίσω στην Αθήνα τον σύζυγό της, που βρίσκεται εκεί, για να δώσει εκ νέου κατάθεση.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές στο μικροσκόπιο έχει μπει το καταγραφικό από τις κάμερες του σπιτιού, με την αστυνομία να ψάχνει να βρει πότε και πώς αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης. Νέα στοιχεία έχουν προκύψει και για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Τα νέα στοιχεία

Πίσω από την κίνηση αυτή κρύβεται το γεγονός πως έχουν προκύψει νέα στοιχεία από τα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών που δίνουν μια εντελώς διαφορετική τροπή στις συνθήκες κάτω από τις οποίες δολοφονήθηκε η άτυχη μητέρα.

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη διαλεύκανση του μυστηρίου και η σύλληψη του δολοφόνου της άτυχης κοπέλας θεωρείται σίγουρη, με το κίνητρο της αποτρόπαιας πράξης να είναι πιθανότατα διαφορετικό απ' ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί.

Οι έρευνες

Η 20χρονη δολοφονήθηκε τη νύχτα μεταξύ 10 και 11 Μαΐου. Σύμφωνα με τη μαρτυρία του συζύγου της, τα ξημερώματα τρεις δράστες με καλυμμένα χαρακτηριστικά παραβίασαν παράθυρο της μεζονέτας και εισέβαλαν στο σπίτι όπου κοιμόταν το ζευγάρι και το 11 μηνών βρέφος. Έδεσαν χειροπόδαρα τον 32χρονο, ενώ στην προσπάθειά τους να ακινητοποιήσουν την 20χρονη που αντιστεκόταν της προκάλεσαν ασφυκτικό θάνατο. Σύμφωνα με τον 32χρονο, οι δράστες αφαίρεσαν 15.000 ευρώ που υπήρχαν σε κουτί που τους υπέδειξε ο ίδιος και διέφυγαν.

Στο διάστημα που μεσολάβησε τα στελέχη της Ασφάλειας και της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών ερεύνησαν εξονυχιστικά τους εσωτερικούς χώρους της μεζονέτας, δίχως να προκύψουν ευρήματα που να επιβεβαιώνουν την παρουσία ληστών. Ακόμα, αναζήτησαν μαρτυρίες και βίντεο από κάμερες ασφαλείας που να μαρτυρούν την παρουσία ληστών στο σπίτι και να αποκαλύπτουν στοιχεία για τη διαφυγή τους. Ούτε σε αυτή την περίπτωση όμως προέκυψαν αποτελέσματα.

Ωστόσο, χάρη σε τεχνικού χαρακτήρα αναλύσεις, στις οποίες προχώρησαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα τα στελέχη του τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών, προέκυψαν σημαντικά στοιχεία στην υπόθεση.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα