sotiria
To νοσοκομείο δέχτηκε επώνυμη καταγγελία για εργαζόμενο που βιντεοσκοπούσε γυναικεία αποδυτήρια - Ο πρόεδρος των εργαζομένων δεν έχει απευθυνθεί στην δικαιοσύνη μέχρι στιγμής

Άλλο ένα σοκαριστικό γεγονός έλαβε χώρα στο νοσοκομείο Σωτηρία μετά από επώνυμη καταγγελία από πρώην μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, για εργαζόμενο, ο οποίος φέρεται να βιντεοσκοπούσε τα αποδυτήρια του νοσοκομείου.

Από την καταγγελία προκύπτει πως στόχος του εργαζόμενου ήταν οι γυναίκες νοσηλεύτριες οι οποίες καταγράφοντας την ώρα που άλλαζαν ρούχα. 
Παρόλη την αναστάτωση στις εργαζόμενες γυναίκες του νοσοκομείου, η καταγγελία αποφασίστηκε να μην φτάσει στην αστυνομία ή στην δικαιοσύνη, αλλά να περιμένει την δημοσιοποίηση στοιχείων, που ο καταγγέλων ισχυρίζεται πως έχει . Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο πρόεδρος των εργαζομένων Κώστας Κουτρουμάνος, «ο άνθρωπος ο οποίος είναι στο τμήμα είχε βάλει κάμερες και παρακολουθούσε το προσωπικό στα αποδυτήρια και κατά τη λειτουργία της κλινικής, δηλαδή των βαρδιών».

Σημαντικό προς αναφορά είναι πως ο κ. Κουτρουμάνος σε συνέντευξη του στο Live News δήλωσε πως δεν απευθύνθηκαν στην δικαιοσύνη για το συμβάν. «Πιέσαμε τον άνθρωπο που έκανε την καταγγελία να μας πει το όνομα του εργαζομένου. Δεν το έκανε, όμως μας διαβεβαίωσε πως θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες με δικηγόρο», ενώ συνέχισε πως δεν πήγαμε στην αστυνομία γιατί «η θέση μας είναι λεπτή και πρέπει να υπερασπιστούμε όλους τους εργαζόμενους». 

Επιπλέον σημείωσε ότι δεν υπάρχει κάποιο υλικό και στέκονται μονάχα στην καταγγελία που έλαβαν, σύμφωνα με την οποία υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία, τα οποία όπως έχει δηλώσει ο καταγγέλλων θα τα θέσει υπόψη των δικαστικών αρχών όταν έρθει η ώρα. 


 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τα ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ στο Voucher ΔΥΠΑ: Ανοίγει ξανά αύριο η επιλογή - Που έχει θέσεις

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πυραυλοι
Ιστορική στιγμή: Εκτοξεύτηκαν οι πρώτοι ελληνικοί νανοδορυφόροι «ERMIS» που κατασκευάστηκαν στο Τμήμα Αεροδιαστημικής του ΕΚΠΑ
Ιστορική ημέρα για το Πανεπιστήμιο Αθηνών: Εκδήλωση για την ίδρυση και λειτουργία του Παραρτήματος στην Κύπρο
Ιστορική στιγμή: Εκτοξεύτηκαν οι πρώτοι ελληνικοί νανοδορυφόροι «ERMIS» που κατασκευάστηκαν στο Τμήμα Αεροδιαστημικής του ΕΚΠΑ
πάσχα επίδομα
Δώρο Πάσχα 2026: Τι πρέπει να ξέρετε για μισθούς, προθεσμίες και υπολογισμούς
Ο πλήρης οδηγός για εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα – Πότε πληρώνεται και πώς επηρεάζεται από τον νέο κατώτατο μισθό
Δώρο Πάσχα 2026: Τι πρέπει να ξέρετε για μισθούς, προθεσμίες και υπολογισμούς