zaharaki
«Με είχε στενοχωρήσει δημοσίευμα για το ότι δεν έχω δικαίωμα να παίρνω αποφάσεις ως υφυπουργός Παιδείας ενώ δεν έχω παιδιά» είπε η Σοφία Ζαχαράκη

Η πρώην Υφυπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη, σε συνέντευξη που της έγινε, όταν ρωτήθηκε για εκείνη την περίοδο, είπε ότι δεν έχει  πάρει ποτέ τηλέφωνο να διαμαρτυρηθεί για δημοσίευμα που αφορά το πρόσωπό της, αλλά έχει υπάρξει ένα συγκεκριμένο άρθρο στο παρελθόν που την ενόχλησε.  Συγκεκριμένα ανέφερε ότι «Με είχε στενοχωρήσει ένα δημοσίευμα που είχε γραφτεί για το ότι δεν έχω δικαίωμα να παίρνω αποφάσεις ως υφυπουργός Παιδείας ενώ δεν έχω παιδιά. Ποτέ, όμως, δεν έχω πάρει κανέναν τηλέφωνο, ό,τι κι αν έχει γραφτεί για μένα. Αν και νομίζω ότι γενικά οι δημοσιογράφοι μού έχουν φερθεί καλά» τονίζει.

Σχετικά με τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας ως μαθητής είχε λυκειάρχη τον πατέρα της (που είναι θεολόγος), σχολίασε πως «Δεν ισχύει αυτό –αν και έχει γραφτεί–, είναι λάθος. Ο μπαμπάς μου ήταν δίπλα από το σχολείο του Αλέξη Τσίπρα, στο τεχνικό λύκειο, ενώ ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο πολυκλα- δικό. Αυτό ήταν fake news».

Θετική στον κορονοϊό η Σοφία Ζαχαράκη

«Ναι, πράγματι. Είμαι στο σπίτι με τα συνήθη συμπτώματα του κορονοϊού. Πολύ έντονος πονοκέφαλος και κόπωση. Εμφανίστηκε πυρετός και λίγος βήχας και ακολουθώ ακριβώς αυτά τα οποία με συμβουλεύει ο γιατρός. Βιταμίνες, αντιβίωση και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται. Δυστυχώς συνέβη μία μέρα πριν πάω να εμβολιαστώ, αλλά και σε μία πολύ έντονη περίοδο για το υπουργείο μας με πάρα πολλές υποχρεώσεις. Προσπαθώ όμως με ψυχραιμία και τη βοήθεια των συνεργατών μου να ρυθμιστούν όλα. Από όλη αυτή την περιπέτεια συγκρατώ ένα μήνυμα: Την τεράστια σημασία του εμβολιασμού. Τον δρόμο έχουν δείξει ήδη οι νέοι στη χώρα μας με τη μαζική συμμετοχή στον εμβολιασμό. Έτσι πρέπει να πορευτούμε για να μπορέσουμε σύντομα να ξαναβρούμε την ελευθερία μας, να ανταμώσουμε με φίλους και γνωστούς και να επιστρέψουμε σε παλιές και νέες συνήθειες»

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 10/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 10/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Arxaia-Athina
Αρχαία Αθήνα: Δολοφονίες και ξύλο για πόρνες - Η παρανομία και ο υπόκοσμος της Κλασικής Περιόδου
Αν ρίξουμε μία ματιά στους δικανικούς λόγους της εποχής, αυτοί είναι γεμάτοι από δολοφονίες, ξυλοδαρμούς και ένα σωρό άλλα εγκλήματα και απατεωνιές
Αρχαία Αθήνα: Δολοφονίες και ξύλο για πόρνες - Η παρανομία και ο υπόκοσμος της Κλασικής Περιόδου
Διέσχισε κάθετα την Κρήτη
Διέσχισε κάθετα την Κρήτη με τα πόδια: Έκανε 19 ώρες να φτάσει στα Σφακιά!
Περπάτησε 92,5 χιλιόμετρα σε μια διαδρομή με δύσκολα κομμάτια και έφτασε στον προορισμό του μετά από σχεδόν 19 ώρες.
Διέσχισε κάθετα την Κρήτη με τα πόδια: Έκανε 19 ώρες να φτάσει στα Σφακιά!