zaharaki
«Με είχε στενοχωρήσει δημοσίευμα για το ότι δεν έχω δικαίωμα να παίρνω αποφάσεις ως υφυπουργός Παιδείας ενώ δεν έχω παιδιά» είπε η Σοφία Ζαχαράκη

Η πρώην Υφυπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη, σε συνέντευξη που της έγινε, όταν ρωτήθηκε για εκείνη την περίοδο, είπε ότι δεν έχει  πάρει ποτέ τηλέφωνο να διαμαρτυρηθεί για δημοσίευμα που αφορά το πρόσωπό της, αλλά έχει υπάρξει ένα συγκεκριμένο άρθρο στο παρελθόν που την ενόχλησε.  Συγκεκριμένα ανέφερε ότι «Με είχε στενοχωρήσει ένα δημοσίευμα που είχε γραφτεί για το ότι δεν έχω δικαίωμα να παίρνω αποφάσεις ως υφυπουργός Παιδείας ενώ δεν έχω παιδιά. Ποτέ, όμως, δεν έχω πάρει κανέναν τηλέφωνο, ό,τι κι αν έχει γραφτεί για μένα. Αν και νομίζω ότι γενικά οι δημοσιογράφοι μού έχουν φερθεί καλά» τονίζει.

Σχετικά με τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας ως μαθητής είχε λυκειάρχη τον πατέρα της (που είναι θεολόγος), σχολίασε πως «Δεν ισχύει αυτό –αν και έχει γραφτεί–, είναι λάθος. Ο μπαμπάς μου ήταν δίπλα από το σχολείο του Αλέξη Τσίπρα, στο τεχνικό λύκειο, ενώ ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο πολυκλα- δικό. Αυτό ήταν fake news».

Θετική στον κορονοϊό η Σοφία Ζαχαράκη

«Ναι, πράγματι. Είμαι στο σπίτι με τα συνήθη συμπτώματα του κορονοϊού. Πολύ έντονος πονοκέφαλος και κόπωση. Εμφανίστηκε πυρετός και λίγος βήχας και ακολουθώ ακριβώς αυτά τα οποία με συμβουλεύει ο γιατρός. Βιταμίνες, αντιβίωση και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται. Δυστυχώς συνέβη μία μέρα πριν πάω να εμβολιαστώ, αλλά και σε μία πολύ έντονη περίοδο για το υπουργείο μας με πάρα πολλές υποχρεώσεις. Προσπαθώ όμως με ψυχραιμία και τη βοήθεια των συνεργατών μου να ρυθμιστούν όλα. Από όλη αυτή την περιπέτεια συγκρατώ ένα μήνυμα: Την τεράστια σημασία του εμβολιασμού. Τον δρόμο έχουν δείξει ήδη οι νέοι στη χώρα μας με τη μαζική συμμετοχή στον εμβολιασμό. Έτσι πρέπει να πορευτούμε για να μπορέσουμε σύντομα να ξαναβρούμε την ελευθερία μας, να ανταμώσουμε με φίλους και γνωστούς και να επιστρέψουμε σε παλιές και νέες συνήθειες»

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΟΠΣΥΔ - Αναπληρωτές: Οδηγίες εγγραφής αναπληρωτών

Προκηρύξεις Εκπαιδευτικών: Προλάβετε 11 μόρια ΠΡΙΝ τις ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ  ΑΙΤΗΣΕΙΣ στον ΟΠΣΥΔ

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής του Παν.Πατρών με μόνο 12 ευρώ το μήνα

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr

ΑΣΕΠ - Προλάβετε προκηρύξεις: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 100 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

dolofonia_12xronis
Δολοφονία 12χρονης Λουίζε: Οι συμμαθήτριές της τη μαχαίρωσαν 32 φορές με λίμα νυχιών
Σοκάρει το έγκλημα στην Γερμανία με τη δολοφονία της 12χρονης Λουίζε - Οι συμμαθήτριές της τη μαχαίρωσαν 32 φορές με λίμα νυχιών
Δολοφονία 12χρονης Λουίζε: Οι συμμαθήτριές της τη μαχαίρωσαν 32 φορές με λίμα νυχιών