AstraZeneca - Θάνατος 65χρονης στο Ίλιον: Δεν συνδέεται με το εμβόλιο
Απόλυτοι ήταν οι ιατροδικαστές Νίκος Καρακούκης και Νίκος Καλόγρηας για το πως επήλθε ο θάνατος 65χρονης μετά τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο της AstraZeneca στο τέλος Μαρτίου

«Δεν προκύπτει συσχετισμός μεταξύ εμβολιασμού και του θανάτου της 65χρονης στο Ίλιον», αναφέρουν οι ιατροδικαστές Νίκος Καλόγριας και Νίκος Καρακούκης, επισημαίνοντας πως «αιτία θανάτου είναι η ισχαιμία μυοκαρδίου σε έδαφος στεφανιαίας νόσου και παλαιών εμφραγμάτων».

Οπως λένε δε, δεν προέκυψαν ευρήματα από αλλεργική αντίδραση, ούτε από θρομβώσεις που να συνδέονται με το εμβόλιο.

Η γυναίκα, έχασε τη ζωή της, μισή ώρα μετά το εμβόλιο κατά του κορονοϊού με σκεύασμα της AstraZeneca που έκανε στο Κέντρο Υγείας στο Ίλιον.

Αν και όπως ορίζει το πρωτόκολλο, παρέμεινε για περίπου ένα τέταρτο έξω από το κέντρο, μετά την αποχώρηση της εντοπίστηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και μετεφέρθη πίσω στο κέντρο υγείας όπου οι γιατροί, διαπίστωσαν τον θάνατο της. Η 65χρονη γυναίκα είχε υποκείμενα νοσήματα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τέλος τα παλιά διπλώματα: Τι αλλάζει για όλους τους οδηγούς

Διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Το ΦΕΚ με τα νέα πτυχία που «ξεκλειδώνουν» 10.000 μόνιμες θέσεις

Πανελλαδικές: Τι «έπεσε» το 2025 - Όλα τα θέματα στα ΓΕΛ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Φινλανδία: Αντιδήμαρχος του Ελσίνκι πιάστηκε να ζωγραφίζει παρανόμως γκράφιτι
"Graffiti": Υπάρχει ελληνική λέξη;
Η ελληνική γλώσσα παραμένει ζωντανή και εξελισσόμενη, ενσωματώνοντας όρους από άλλες γλώσσες, όταν αυτοί καλύπτουν σύγχρονες εκφραστικές ανάγκες.
"Graffiti": Υπάρχει ελληνική λέξη;
ΔΥΠΑ
ΔΥΠΑ: Επίδομα 300€ στους ανέργους χωρίς αίτηση στον λογαριασμό τους
Κανένα χαρτί, καμία αίτηση, καμία ουρά. Η ΔΥΠΑ «χτυπά» μόνη της την πόρτα των δικαιούχων και καταθέτει απευθείας 300 ευρώ — Αναλυτικά τα κριτήρια
ΔΥΠΑ: Επίδομα 300€ στους ανέργους χωρίς αίτηση στον λογαριασμό τους