Μαρτυρία για το θάνατο της 65χρονης μετά από εμβολιασμό-«Αισθάνθηκε ζάλη»
Ανησυχία έχει προκαλέσει στις υγειονομικές αρχές ο θάνατος 65χρονης μισή ώρα μετά τον εμβολιασμό της - «Αισθάνθηκε ζάλη» δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας

Ανησυχία έχει προκαλέσει στις υγειονομικές αρχές ο θάνατος μιας 65χρονης μισή ώρα μετά τον εμβολιασμό της χθες το μεσημέρι στο Κέντρο Υγείας στο Ίλιον. 

Σύμφωνα με τον Χρήστο Λιόση, αυτόπτη μάρτυρα που διαθέτει κατάστημα δίπλα στο Κέντρο Υγείας, η γυναίκα περπάτησε κάποια μέτρα και κάθισε σε ένα παγκάκι πιο κάτω. «Ύστερα από 20 λεπτά περίπου βγήκαν οι γιατροί από το κέντρο και την ξανά πήραν μέσα με ένα καροτσάκι. Υπήρξαν γείτονες που έσπευσαν να την βοηθήσουν και ειδοποίησαν το κέντρο Υγείας» είπε ο κ. Λιόσης.

«Η γυναίκα είπε ότι αισθάνθηκε ζάλη. Τότε υπήρξαν γείτονες που έτρεξαν να την βοηθήσουν και κάλεσαν το Κέντρο Υγείας. Δεν είχε χάσει ακόμα τις αισθήσεις της όταν την πήγαν πάλι πίσω. Από ό,τι μάθαμε μετά η γυναίκα κατέξηξε» ανέφερε.

Ερωτηματικά

Προς το παρόν δεν έχει γνωστοποιηθεί τα αίτια του ξαφνικού θανάτου της, ενώ για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών, ο ΕΟΦ και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, όπου εκφράζονται ερωτηματικά για το κατά πόσο μετά από τόσο σύντομο χρονικό διάστημα μπορεί το εμβόλιο να αποτελέσει αιτία θανάτου.

Η εντολή που έχει δοθεί είναι να διερευνηθούν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ θα γίνει νεκροψία- νεκροτομή στην άτυχη γυναίκα για να ανακαλυφθούν τα αίτια του θανάτου της.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα