aristotelia peloni
INTIME NEWS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Στις 15 Μαΐου ανοίγουν τουρισμός και υπερτοπικές μετακινήσεις- Τι είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος

Στο άνοιγμα του τουρισμού και το ενδεχόμενο να καταργηθούν τα SMS, αναφέρθηκε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.

Όπως είπε συγκεκριμένα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, μέχρι τις 15 Μαΐου συνεχίζουμε ως έχουμε. «Στις 15 Μαΐου που θα ανοίξει ο τουρισμός θα ανοίξουν και οι υπερτοπικές μετακινήσεις.»

Σχετικά με την πιθανότητα κατάργησης των SMS ανέφερε ότι από τις 15 Μαΐου και μετά «θα δούμε τι μπορεί να γίνει και τι μπορεί να επανεξεταστεί». Όπως τόνισε το θέμα θα συζητηθεί την επόμενη εβδομάδα.

Τι είπε για το άνοιγμα των παιδικών σταθμών

Η κ. Πελώνη μίλησε και για τους παιδικούς σταθμούς, που δεν θα ανοίξουν άμεσα. Δεν είναι δυνατόν να γίνουν self test στα παιδιά, καθώς είναι πολύ μικρά και δεν φορούν και μάσκες.

Για τους εμβολιασμούς είπε ότι «Από δω και πέρα θα ανέρχονται περίπου στις 100 χιλιάδες οι εμβολιασμοί ημερησίως». 

«Το εμβόλιο είναι η μόνη ασπίδα ασφαλείας και το εργαλείο που θα μας φέρει στην ελευθερία». Όπως τόνισε το 95% των ανθρώπων που καταλήγουν σε ΜΕΘ είναι δεν έχουν εμβολιαστεί.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Η είσοδος στο κτήριο του ΑΣΕΠ
ΑΣΕΠ: Δύο προκηρύξεις "Γίγας" 10.500 θέσεων απόφοιτων Γυμνασίου, Λυκείου
Δύο μεγάλες προκηρύξεις ετοιμάζει το ΑΣΕΠ για 10.500 μόνιμες θέσεις σε δήμους και Δημόσιο. Δείτε ειδικότητες, προσόντα, μοριοδότηση και πότε ανοίγουν...
ΑΣΕΠ: Δύο προκηρύξεις "Γίγας" 10.500 θέσεων απόφοιτων Γυμνασίου, Λυκείου