Να παραπεμφθεί σε δίκη η 36χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 35χρoνης Ιωάννας τον Μάιο του 2020 πρότεινε ο εισαγγελέας, Γιώργος Νούλης.
Ο εισαγγελέας εισηγείται την παραπομπή σε δίκη της κατηγορουμένης για την επίθεση με βιτριόλι για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, για το οποίο της έχει ασκηθεί και ποινική δίωξη εξαρχής.
Ο εισαγγελικός λειτουργός μελέτησε τα στοιχεία της δικογραφίας και συμπέρανε ότι η κατηγορούμενη ήθελε να σκοτώσει την κοπέλα κι αυτό προκύπτει από τα στοιχεία των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ασφάλειας λόγω της ποσότητας και της πυκνότητας του υλικού.
Αναμένεται το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας, το οποίο θα κρίνει για το παραπομπή η όχι σε δίκη της 36χρονης κατηγορούμενης.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις
Alfavita Newsroom