Επίθεση με βιτριόλι: Νέα κατάθεση από την άτυχη 34χρονη
Αισιοδοξία των αστυνομικών για την εξιχνίαση της υπόθεσης

«Η μαυροφορεμένη γυναίκα που μου έριξε το βιτριόλι ήταν αδύνατη και ψηλή. Με περίμενε, φορώντας χειρουργική μάσκα, στα σκαλιά δίπλα στο ασανσέρ την ώρα που περίμενα να ανεβώ στο γραφείο. Δεν πάει το μυαλό μου ποια είναι αυτή που μου έκανε κακό, ούτε θυμάμαι να την έχω ξαναδεί κάπου». Αυτά τόνισε, μεταξύ άλλων, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, η 34χρονη γυναίκα, στην πρώτη κατάθεσή της, νωρίς το απόγευμα, σε αστυνομικούς που διερευνούν την υπόθεση.

Η άτυχη γυναίκα, που δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι, το πρωί της περασμένης Τετάρτης, στην Καλλιθέα, είναι πλέον καλύτερα και για αυτό αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, την επισκέφθηκαν για να τους δώσει κατάθεση. Σημειώνεται, ότι τις προηγούμενες φορές που την επισκέφθηκαν είχαν μαζί της ολιγόλεπτες συνομιλίες.

Τα όσα κατέθεσε η 34χρονη, η οποία περιέγραψε κυρίως την στιγμή της επίθεσης, δεν πρόσθεσαν κάτι νέο στην υπόθεση, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αλλά εκφράζεται η αισιοδοξία ότι μπορεί αργότερα, όταν θα έχει βελτιωθεί και άλλο η κατάστασή της, να θυμηθεί κάτι παραπάνω που μπορεί να βοηθήσει στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Παράλληλα, η Αστυνομία συνεχίζει να εξετάζει με μεγάλη προσοχή όλο το βιντεοληπτικό υλικό που έχει στη διάθεσή της, από κάμερες ασφαλείας όχι μόνο κοντά στο κτίριο που εργάζεται το θύμα, αλλά και από την ευρύτερη περιοχή.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ChatGpt για όλους: Παρέχεται σε 100.000 υποψήφιους πανελλαδικά ως 20/11

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 20/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

sxoleio-kleisto.jpg
Ξεσηκωμός στη Γλυφάδα: Σφοδρές αντιδράσεις για το «λουκέτο» στο 16ο Δημοτικό

Κλιμακώνεται η αντίδραση της εκπαιδευτικής κοινότητας στη Γλυφάδα μετά την πρόταση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας...

Ξεσηκωμός στη Γλυφάδα: Σφοδρές αντιδράσεις για το «λουκέτο» στο 16ο Δημοτικό
Εκπαίδευση
Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση: «277 προσλήψεις αναπληρωτών, αλλά τα κενά παραμένουν»
277 νέες προσλήψεις αναπληρωτών , αλλά τα κενά μένουν: Χάος και εξάντληση στα σχολεία - Το σχόλιο του αιρετού στο ΚΥΣΔΕ Θοδωρή Κατσωνόπουλου
Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση: «277 προσλήψεις αναπληρωτών, αλλά τα κενά παραμένουν»