Επίθεση με βιτριόλι: Νέα κατάθεση από την άτυχη 34χρονη
Αισιοδοξία των αστυνομικών για την εξιχνίαση της υπόθεσης

«Η μαυροφορεμένη γυναίκα που μου έριξε το βιτριόλι ήταν αδύνατη και ψηλή. Με περίμενε, φορώντας χειρουργική μάσκα, στα σκαλιά δίπλα στο ασανσέρ την ώρα που περίμενα να ανεβώ στο γραφείο. Δεν πάει το μυαλό μου ποια είναι αυτή που μου έκανε κακό, ούτε θυμάμαι να την έχω ξαναδεί κάπου». Αυτά τόνισε, μεταξύ άλλων, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, η 34χρονη γυναίκα, στην πρώτη κατάθεσή της, νωρίς το απόγευμα, σε αστυνομικούς που διερευνούν την υπόθεση.

Η άτυχη γυναίκα, που δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι, το πρωί της περασμένης Τετάρτης, στην Καλλιθέα, είναι πλέον καλύτερα και για αυτό αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, την επισκέφθηκαν για να τους δώσει κατάθεση. Σημειώνεται, ότι τις προηγούμενες φορές που την επισκέφθηκαν είχαν μαζί της ολιγόλεπτες συνομιλίες.

Τα όσα κατέθεσε η 34χρονη, η οποία περιέγραψε κυρίως την στιγμή της επίθεσης, δεν πρόσθεσαν κάτι νέο στην υπόθεση, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αλλά εκφράζεται η αισιοδοξία ότι μπορεί αργότερα, όταν θα έχει βελτιωθεί και άλλο η κατάστασή της, να θυμηθεί κάτι παραπάνω που μπορεί να βοηθήσει στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Παράλληλα, η Αστυνομία συνεχίζει να εξετάζει με μεγάλη προσοχή όλο το βιντεοληπτικό υλικό που έχει στη διάθεσή της, από κάμερες ασφαλείας όχι μόνο κοντά στο κτίριο που εργάζεται το θύμα, αλλά και από την ευρύτερη περιοχή.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

περιπολ
Κύκλωμα ναρκωτικών με ανήλικους μέσα σε σχολεία: Βασανιστήρια σε περίπτωση ανυπακοής
Πάνω από 260 αγοραπωλησίες μέσα σε λίγους μήνες – Στο επίκεντρο σχολικές μονάδες και δημόσιοι χώροι
Κύκλωμα ναρκωτικών με ανήλικους μέσα σε σχολεία: Βασανιστήρια σε περίπτωση ανυπακοής
φασιστες
«Ο φασισμός δεν χωρά στην εκπαίδευση»: Μαζική αντιφασιστική κινητοποίηση στην Πετρούπολη
Αντιφασιστική πορεία ως απάντηση σε ακροδεξιές ενέργειες που προκαλούν ανησυχία σε σχολεία και γειτονιές
«Ο φασισμός δεν χωρά στην εκπαίδευση»: Μαζική αντιφασιστική κινητοποίηση στην Πετρούπολη
ταυτότητα
Νέες ταυτότητες: Ψηφιακή ταυτοποίηση σε τράπεζες και επιχειρήσεις χωρίς φωτοαντίγραφα
Ο νόμος 5266/2025 αλλάζει τον τρόπο συναλλαγών με τον ιδιωτικό τομέα, καταργώντας τα έντυπα αντίγραφα ταυτότητας
Νέες ταυτότητες: Ψηφιακή ταυτοποίηση σε τράπεζες και επιχειρήσεις χωρίς φωτοαντίγραφα