Γιατρός Κουφοντίνα: «Θέμα ωρών ο αιφνίδιος θάνατος ή το κώμα»
Διαγνώστηκε με νεφρική ανεπάρκεια. Σήμερα αναμένεται να αποφασίσει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών για το αίτημα μεταγωγής του στις φυλακές Κορυδαλλού

Στον δρόμο που δεν έχει επιστροφή φαίνεται να βαδίζει πλέον ο Δημήτρης Κουφοντίνας, καθώς το πρωί της Παρασκευής διαγνώστηκε με νεφρική ανεπάρκεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα αναμένεται να αποφασίσει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Λαμίας για το αίτημά του για μεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο γιατρός επιλογής του, Θοδωρής Σδούκος, δήλωσε στο documentonews.gr πως τον ενημέρωσαν σήμερα επίσημα ως γιατρό του ότι «τα νεφρά δεν λειτουργούν. Τον εμπαίζουν με τον χειρότερο τρόπο. Πρέπει να δώσουν λύση σήμερα να βγάλουν απόφαση να γίνει δεκτό το αίτημά του. Είναι θέμα ωρών να επέλθει αιφνίδιος θάνατος ή να πέσει σε κώμα. Η λύση πρέπει να δοθεί σήμερα».

Ο Θοδωρής Σδούκος επισήμανε ότι η διοίκηση του νοσοκομείου δεν επιτρέπει ούτε σε αυτόν, αλλά ούτε και στην έτερη γιατρό επιλογής του Κατερίνα Ντουζέπη, να τον επισκεφτούν στη Λαμία.

Συνεχίζει εδώ και 56 μέρες την απεργία πείνας 

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη απορρίφθηκε ομόφωνα το αίτημα για διακοπή εκτέλεσης της ποινής του από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας.

Μετά την απόφαση, ο Δημήτρης Κουφοντίνας μετέφερε το παρακάτω μήνυμα μέσα από τη ΜΕΘ που βρίσκεται στο νοσοκομείο Λαμίας:

«Συνεχίζω την απεργία πείνας μέχρι να ακυρωθεί η παράνομη μεταγωγή μου στον Δομοκό και να με μεταφέρουν στον Κορυδαλλό, όπως προβλέπει ο νόμος τους, που τον ψήφισαν ειδικά για μένα. Πολιτική είναι η απόφαση της μεταγωγής μου στον Δομοκό, πολιτικά να το λύσουν».

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας συνεχίζει για 56 ημέρες την απεργία πείνας με τον γιατρό Αναπληρωτή Διευθυντή της ΜΕΘ Εντατικολόγο Χρήστος Γεωργιάδης, να επισημαίνει πως οι ζωτικές του λειτουργίες βρίσκονται σε οριακό σημείο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ιασωνας
Τροχαίο στην Βουλή: Οι αστυνομικοί πήγαν να ρίξουν ευθύνες στον νεκρό Ιάσονα
Ο βασικός αυτόπτης μάρτυρας και συνοδηγός του οχήματος επιχείρησε με την κατάθεσή του να αποδώσει εμμέσως ευθύνες στο νεαρό οδηγό της μηχανής
Τροχαίο στην Βουλή: Οι αστυνομικοί πήγαν να ρίξουν ευθύνες στον νεκρό Ιάσονα