Καταγγελία κατά του Πέτρου Φιλιππίδη
Καταγγελία του ηθοποιού Γιώργου Ψάλτου πρώην συνεργάτη του Πέτρου Φιλιππίδη: «Με χτυπούσε καθημερινά» - Επιβεβαίωσε το περιστατικό βίας ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης - Για ψευδείς καταγγελίες κάνει λόγο ο Φιλιππίδης

Ο ηθοποιός Γιώργος Ψάλτου περιέγραψε με λεπτομέρειες ανατριχιαστικά «καψόνια» που βίωσε επί σκηνής αλλά και στα καμαρίνια από τον Πέτρο Φιλιππίδη για δύο σαιζόν της παράστασης «Φον Δημητράκης».

Μιλώντας στο Mega, ανέφερε πως δεχόταν χτυπήματα που του άφηναν σημάδια σε κάθε παράσταση, ενώ δύο φορές χρειάστηκε να νοσηλευθεί με θλάση και φλεγμονή.

Συνεχίζοντας, κατήγγειλε πως δεχόταν χτυπήματα με το ακουστικό ενός παλιού τηλεφώνου, ενώ πολλές φορές δεχόταν επιθέσεις και στα καμαρίνια. «Δεν ήθελα να πηγαίνω σε αυτό που αγαπώ», προσέθεσε.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, πολλές φορές ο ξυλοδαρμός του «λειτουργούσε ως βαρόμετρο για τις διαθέσεις του ηθοποιού», ενώ στο τέλος της δεύτερης σαιζόν υπήρξε ένα περιστατικό, στο οποίο χρειάστηκε η επέμβαση τρίτων για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Σημειώνεται πως το αδίκημα έχει παραγραφεί, καθώς έκτοτε έχουν περάσει 7 χρόνια, ωστόσο ο ηθοποιός καλεί όσους έχουν βιώσει αντίστοιχες συμπεριφορές να μην φοβούνται να προχωρήσουν σε καταγγελίες.

Απαντώντας στην ερώτηση «γιατί τώρα και όχι τότε», σημείωσε πως βρισκόταν σε δεινή οικονομική κατάσταση και αναγκαζόταν να υπομένει κάθε είδους «καψόνια». «Η ανάγκη είναι εχθρός της ελευθερίας», σημείωσε χαρακτηριστικά. Σημειώνεται πως ο ηθοποιός λάμβανε 480 ευρώ μηνιαίως για τη συμμετοχή του στην παράσταση.

Επιβεβαιώνει περιστατικό βίας ο ΣΚιαδαρέσης

Ο ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης που συμμετείχε στην παράσταση, επιβεβαίωσε πως υπήρξε βίαιο περιστατικό στα καμαρίνια του θεάτρου, με θύμα τον καταγγέλλοντα.

Συγκεκριμένα, έκανε λόγο για «ανεξήγητη έκρηξη» και βίαιη επίθεση του Π. Φιλιππίδη, η οποία «σταμάτησε χάρη στην παρέμβαση των υπόλοιπων».

Μάλιστα, δήλωσε πως είναι πρόθυμος να καταθέσει στις αρχές, αν του ζητηθεί. «Δεν μπορώ να κρύψω την αλήθεια», κατέληξε.

Για «συκοφαντίες» κάνει λόγο ο Π. Φιλιππίδης

Από την πλευρά του, ο ηθοποιός απαντάει με εξώδικη δήλωση και κάνει λόγο για «καθ΄όλα ψευδείς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς».

Στόχος του καταγγέλοντα, προσθέτει, είναι να προσβάλει «την υπόστασή του ως επαγγελματία ηθοποιού με μακρά και επιτυχημένη πορεία».

Οι απίστευτες καταγγελίες κατά του Π. Φιλιππίδη:

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

nazi
«Γιαβόλ» – 4η έκδοση: Πώς ξεπλύθηκαν από το Ναζιστικό τους παρελθόν μεγάλες γερμανικές επιχειρήσεις
Προδημοσίευση από την εμπλουτισμένη νέα έκδοση του βιβλίου του Γιώργου Χαρβαλιά
«Γιαβόλ» – 4η έκδοση: Πώς ξεπλύθηκαν από το Ναζιστικό τους παρελθόν μεγάλες γερμανικές επιχειρήσεις
sklirinsi
Σκλήρυνση κατά πλάκας: Ενδείξεις της νόσου εμφανίζονται στο αίμα πριν εκδηλωθούν τα συμπτώματα
Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε ότι οι ασθενείς με αυτά τα αυτοαντισώματα είχαν αυξημένα επίπεδα νευροϊνιδίων χαμηλού μοριακού βάρους (Nfl), πρωτεϊνικά...
Σκλήρυνση κατά πλάκας: Ενδείξεις της νόσου εμφανίζονται στο αίμα πριν εκδηλωθούν τα συμπτώματα