Βλαντή - Παρενόχληση
Η ηθοποιός Παναγιώτα Βλαντή αποκάλυψε σήμερα πως παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από τον ίδιο ηθοποιό-σκηνοθέτη που παρενόχλησε την Τζένη Μπότση και την Αγγελική Λάμπρη

Η ηθοποιός Παναγιώτα Βλαντή αποκάλυψε σήμερα μιλώντας στο MEGA, πως παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από τον ίδιο ηθοποιό-σκηνοθέτη που παρενόχλησε την Τζένη Μπότση και την Αγγελική Λάμπρη.

Η ηθοποιός δεν κατονόμασε τον ηθοποιό - σκηνοθέτην αλλά υπενθυμίζεται πως οι Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά έχουν κατονομάσει δημόσια των Κώστα Σπυρόπουλο.

«Είμαι κι εγώ θύμα παρενόχλησης. Με παρενόχλησε ο ίδιος άνθρωπος που παρενόχλησε την Τζένη Μπότση και την Αγγελική Λάμπρη. Είναι παραγεγραμμένο το αδίκημα. Βγήκαμε τώρα να μιλήσουμε γιατί ήταν η κατάλληλη στιγμή. Ήταν εξαιρετικά δύσκολο να το κάνουμε. Κάποιοι άνθρωποι από το δικό μου περιβάλλον το ήξεραν. Η οικογένειά μου δεν το γνώριζε. Μέχρι την ανάρτηση που έκανα στο διαδίκτυο δεν γνώριζε η οικογένειά μου τι μου είχε συμβεί. Μου ήταν δύσκολο να το πω στον μπαμπά μου και τον σύντροφό μου» είπε η ηθοποιός.

«Στην πορεία πήρε μια τροπή το πράγμα που δεν γινόταν να μην ταχθώ με αυτά τα κορίτσια. Γιατί ζήσαμε το ίδιο πράγμα. Το ότι είναι παραγεγραμμένο το αδίκημα δεν σημαίνει ότι δεν έγινε. Είμαστε εδώ για να ακουστούμε και να προφυλάξουμε κάποιους ανθρώπους. Δεν θέλουμε να εκδικηθούμε κανέναν, αλλά να απομονωθούν κάποιοι άνθρωποι» πρόσθεσε.

Όπως επισήμανε η ηθοποιός, «είναι πάρα πολύ δύσκολο να το διαχειριστείς όλο αυτό. Έχουμε οικογένεια, φίλους, κάποιες κυρίες έχουν παιδιά.  Υπάρχει πόνος, θυμός, θλίψη και πιο πολύ ανακούφιση γιατί τώρα αυτό πήρε δρόμο. Εμπιστεύομαι τη δικαιοσύνη και εύχομαι να πάνε όλα καλά. Πρέπει να μιλάμε και να πολεμήσουμε αυτό το φαινόμενο. Ο χώρος μας έχει πολύ φως. Πρέπει να αγωνιστούμε για να λάμψει η έντιμη πλευρά της δουλειάς μας. Για λίγους δεν πρέπει να σβήσει το φως του θεάτρου. Είναι λίγοι και είμαστε χιλιάδες» υπογράμμισε.

Η Παναγιώτα Βλαντή περιέγραψε πώς ένιωσε όταν υπέστη σεξουαλική παρενόχληση: «Φοβήθηκα, έπαθα σοκ, ένιωθα ντροπή. Έγινε στο πλαίσιο οντισιόν η παρενόχλησή μου. Και μέχρι να συνειδητοποιήσεις τι γίνεται έχει γίνει η πράξη. Ντροπή. Ακόμα και τώρα που το είπα στους δικούς μου ένιωθα ντροπή» είπε.

Σχετικά με τις καταγγελίες και τις αποκαλύψεις για τον Δημήτρη Λιγνάδη είπε: «Για ό,τι έχει να κάνει με παιδιά, οι περισσότεροι έχουμε θέμα. Έχω σοκαριστεί. Γνωρίζαμε τις προτιμήσεις του αλλά στο σημείο αυτό που ακούμε τώρα, όχι. Έχω ανατριχιάσει. Τα τελευταία χρόνια είχαμε ακούσει και για άλλα παραπάνω. Αλλά ποτέ δεν πάει το μυαλό σου».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

28
Μήνυμα της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ΠΕ Φλώρινας για την 28η Οκτωβρίου
Το μήνυμα της Όλγας Μούσιου Μυλωνά, Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Φλώρινας, για την εθνική επέτειο του «ΟΧΙ»
Μήνυμα της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ΠΕ Φλώρινας για την 28η Οκτωβρίου
asep diagonismos graptos
ΑΣΕΠ: «Τσουνάμι» προσλήψεων με πάνω από 11.000 μόνιμες θέσεις σε όλη τη χώρα
Ο πλήρης προγραμματισμός για τις επόμενες προκηρύξεις ΑΣΕΠ – Θέσεις σε Υπουργεία, νοσοκομεία, δήμους, ΕΡΤ, ΥΠΑ και ειδικά προγράμματα για ΑμεΑ
ΑΣΕΠ: «Τσουνάμι» προσλήψεων με πάνω από 11.000 μόνιμες θέσεις σε όλη τη χώρα
simaia-parelasi-apo.jpg
Έπος ή «έπεα πτερόεντα»
«Η ελευθερία ήταν και είναι μια κατάσταση, μια έννοια, επαναστατική και ανατρεπτική μόνο όταν γίνεται δίαυλος μέσα από τον οποίο ο άνθρωπος συναντά...
Έπος ή «έπεα πτερόεντα»