Thumbnail
Μηνυτήρια αναφορά - υπόμνημα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου κατέθεσε η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου - Ζητά την πλήρη διερεύνηση των καταγγελλόμενων υποθέσεων στο θέατρο, από τη Δικαιοσύνη.

Μηνυτήρια αναφορά - υπόμνημα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου κατέθεσε, σήμερα το πρωί, η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, με την οποία ζητά την πλήρη διερεύνηση των καταγγελλόμενων υποθέσεων στο θέατρο, από τη Δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η αναφορά της υπουργού θα διαβιβαστεί εντός της ημέρας στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, προκειμένου να συσχετιστεί με την ερευνώμενη υπόθεση.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήνυση Διευθυντή σε 4 εκπαιδευτικούς: Το σχολείο μπροστά σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι!

Επίδομα 300 ευρώ: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Πότε πληρώνεται και ποιοι το λαμβάνουν

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

νομικοι
ΠΔΕ Θεσσαλίας: Πρόσκληση απόσπασης εκπαιδευτικών στο Γραφείο Νομικής Υποστήριξης
Η πρόσκληση απευθύνεται σε μόνιμους εκπαιδευτικούς, απόφοιτους Τμήματος Νομικής ΑΕΙ
ΠΔΕ Θεσσαλίας: Πρόσκληση απόσπασης εκπαιδευτικών στο Γραφείο Νομικής Υποστήριξης