Κακοποίηση
Για την τραυματική εμπειρία από τη στιγμή της γνωριμίας τους, μέχρι τη συστηματική του αποπλάνηση και κακοποίηση, μίλησε ο 40χρονος πλέον Βασίλης, ο οποίος είναι και ο πρώτος άνθρωπος που κινήθηκε νομικά εναντίον του ηθοποιού - σκηνοθέτη

Για την τραυματική εμπειρία από τη στιγμή της γνωριμίας τους, μέχρι τη συστηματική του αποπλάνηση και κακοποίησή του όσο ήταν ακόμη ανήλικος, μίλησε ο 40χρονος πλέον Βασίλης, ο οποίος είναι και ο πρώτος άνθρωπος που κινήθηκε νομικά εναντίον του ηθοποιού - σκηνοθέτη.

Όπως δήλωσε ο Βασίλης, ο οποίος είναι κάτοικος εξωτερικού, είχε αποφασίσει να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση πριν ξεκινήσει ο θόρυβος και οι κινητοποιήσεις ύστερα από τις αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου.

Μιλώντας στον Alpha, ο 40χρονος δήλωσε πως: «θα γύριζα γη και ουρανό για να κάνω αυτή τη μήνυση. Το είχα αποκαλύψει σε φίλους και είχα πάρει την απόφαση να κινηθώ, πριν προχωρήσει η Μπεκατώρου στις δικές της αποκαλύψεις».

Η γνωριμία τους: Πήγαινα σπίτι του και υπήρχε πάντα εκεί ένα παιδί

Όπως περιέγραψε, η αγάπη του για το θέατρο από πολύ μικρή ηλικία, τον οδήγησε να δημιουργήσει μια θεατρική ομάδα και γνώρισε τον άνθρωπο που έμελλε να τον κακοποιήσει, στα καμαρίνια ενός θεάτρου μετά από μια παράσταση, όταν ήταν 15 ετών.

«Πήγαμε σε ένα κεντρικό αθηναϊκό θέατρο. Εγώ λόγω της αγάπης μου για το θέατρο είχα κάτσει στην πρώτη σειρά. Κατά τη διάρκεια της παράστασης ο θεατράνθρωπος αυτός ένιωθα ότι με κοιτούσε και δεν μπορούσα να καταλάβω αν είναι μέρος του ρόλου ή αν με φλερτάρει. Λόγω της ηλικίας μου ήμουν πολύ μπερδεμένος δεν μπορούσα να καταλάβω. Όταν τελείωσε η παράσταση πήγαμε στα παρασκήνια και περιμέναμε στο καμαρίνι του, το οποίο μοιραζόταν με μία άλλη συνάδελφό του. Με είδε, με διάλεξε και μου λέει έλα εσύ εδώ και κάτσε δίπλα μου. Όντως, πέρασα ανάμεσα από τους συμμαθητές μου και πήγα δίπλα του. Εγώ εκείνη τη στιγμή ένιωσα ξεχωριστός. Φαντάστηκα ότι με ξεχώρισε, ότι κατάλαβε πόσο αγαπάω το θέατρο. Νόμιζα ότι κάτι είδε σε μένα. Μου είπε κάτσε εδώ, περίμενε να υπογράψω τα αυτόγραφα, γιατί θέλω να σου μιλήσω», ανέφερε αρχικά ο Βασίλης και συνέχισε:

«Φύγανε τα παιδιά και έκατσα μαζί του. Άρχισε να με ρωτάει για μένα. Μπροστά ήταν και εκείνη η ηθοποιός που πηγαινοερχόταν. Στο τέλος με ρώτησε αν θέλω αυτόγραφο και του απάντησα όχι. Μετά μου είπε να συναντηθούμε πάλι την επόμενη μέρα. Εγώ είχα αμφιβολίες και μου ξένισε όλο αυτό. Αλλά επειδή ήταν γνωστός ένιωθα μία ασφάλεια. Την επόμενη μέρα δώσαμε ραντεβού στην Ομόνοια. Συναντηθήκαμε και στη συνέχεια βρεθήκαμε στον ίδιο χώρο και ενώ καθόμασταν δίπλα-δίπλα στον καναπέ και ξαφνικά με φίλησε. Εκεί πέρα έτρεμα. Είχα σοκαριστεί. Αιφνιδιάστηκα. Με αγκάλιασε να με ηρεμήσει. Εγώ ήμουν σοκαρισμένος. Είχα παγώσει. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ. Ήταν πολύ περίεργο αυτό που ένιωθα. Την τρίτη φορά που βρεθήκαμε δέχτηκα σωματική και σεξουαλική κακοποίηση από εκείνον».

Όπως υποστήριξε ο Βασίλης, η σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη, διήρκεσε περίπου τέσσερα χρόνια, αφού λόγω της παιδικής του αθωότητας νόμιζε πως πρόκειται για κάτι σχεδόν φυσιολογικό. «Αυτή ήταν η αρχή μιας ιστορίας που κράτησε 4 χρόνια. Αυτός ο άνθρωπος ήταν πολύ χειριστικός. Μου πέρασε ότι το θέλω όλο αυτό. Ότι μου αρέσει. Επειδή είχα ήδη αναζητήσει τη σεξουαλική μου ταυτότητα, λέγοντάς μου αυτός αυτά τα πράγματα ένιωθα ότι είναι δική μου απόφαση να συμμετέχω σε όλο αυτό. Όταν μεγάλωσα κατάλαβα. Αυτός ήταν 31 τότε», εξομολογήθηκε αποκαλύπτοντας μάλιστα πως: «Πήγαινα σπίτι του και υπήρχε πάντα εκεί ένα παιδί», όπως επίσης και ότι «μου πρότεινε να βρεθούμε σεξουαλικά και με άλλα άτομα, μαθητές του», λέγοντας παράλληλα: «Μια φορά ήταν με μία μαθήτριά του όταν πήγα σπίτι του. Και μου είπε να κάνουμε κάτι οι τρεις μας. Εγώ αρνήθηκα».

Πώς έφτασε στην καταγγελία

Ο Βασίλης, ο οποίος τα τελευταία εννέα χρόνια κατοικεί στο εξωτερικό, δεν δίστασε να αποκαλύψει πως η εκμετάλλευση που δέχθηκε του άφησε βαθιά σημάδια στην ψυχολογία του, για τα οποία έχει ζητήσει μάλιστα και βοήθεια από ειδικούς.

Όσο για την απόφασή του να κινηθεί νομικά προς τον άνθρωπο αυτόν, υποστήριξε πως την έλαβε όταν διαπίστωσε πως ο συγκεκριμένος ηθοποιός-σκηνοθέτης αναζητούσε ανήλικα παιδιά για να ασχοληθούν με το θέατρο, γεγονός που, όπως είπε, τον έκανε να συνειδητοποιήσει πως ο άνδρας που τον κακοποίησε στην πραγματικότητα αναζητούσε νέα θύματα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pierrakakis
ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κατά Πιερρακάκη: «Αλαζονεία και έπαρση: αυτή είναι η εκπαιδευτική του αντίληψη!»
«Βάφτισε τα άκρως κερδoσκοπικά πανεπιστήμια των funds σε "μη κερδοσκοπικά" και είχε την  απαίτηση να συμφωνήσουμε» - Τι λέει το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ για τον...
ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κατά Πιερρακάκη: «Αλαζονεία και έπαρση: αυτή είναι η εκπαιδευτική του αντίληψη!»
peripoliko
Τρόμος στο Αιγάλεω: Ληστεία με πυροβολισμούς σε σούπερ μάρκετ
Άγνωστος, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισέβαλε στο κατάστημα και με την απειλή όπλου ακινητοποίησε τον ιδιοκτήτη
Τρόμος στο Αιγάλεω: Ληστεία με πυροβολισμούς σε σούπερ μάρκετ