Μονάδες Εντατικής Θεραπείας
Έφυγαν από το ζωή μια 51χρονη γυναίκα και η ηλικιωμένη μητέρα της που νοσούσαν με κορονοϊό

Μια 51χρονη από τον Βόλο πέθανε λίγες ώρες αφού κατέληξε η μητέρα της καθώς και οι δυο είχαν προσβληθεί από τον κορoνοϊό και έδιναν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή, η μία στην ΜΕΘ covid του «Αχιλλοπούλειου» και η άλλη σε απλή κλινική.

Σύμφωνα με το e-thessalia.gr, πρώτη έφυγε η μητέρα, 70 ετών, χθες τα ξημερώματα. Αργά το απόγευμα κατέληξε και η κόρη ηλικίας 51 ετών.

Εκτός από την 51χρονη, χτυπημένοι από τον κορoνοϊό «έσβησαν» χθες το βράδυ στο «Αχιλλοπούλειο» και δυο άνδρες, ηλικίας 58 και 86 ετών, ανεβάζοντας στους 101 τους νεκρούς κατά τη διάρκεια του δεύτερου κύματος της πανδημίας.

Σήμερα, στην ΜΕΘ covid του Νοσοκομείου Βόλου νοσηλεύονται 6 ασθενείς και στους θαλάμους αρνητικής πίεσης τέσσερις. Στις δυο κλινικές covid νοσηλεύονται συνολικά 30 ασθενείς.

Επίσης, στην Παιδιατρική κλινική νοσηλεύονται δυο παιδιά 14 μηνών και 13 ετών, που είναι αρνητικά στον κορoνοϊό, ενώ μαζί βρίσκονται οι μητέρες τους οι οποίες έχουν υποβληθεί σε τεστ και αναμένονται τα αποτελέσματα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 6/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κατάληψη στο ΓΕΛ Νευροκοπίου
Οι μαθητές στο πλευρό των αγροτών: Κατάληψη για την τιμή της πατάτας
«Ως νέοι άνθρωποι που μεγαλώνουμε σε έναν αγροτικό τόπο, νιώθουμε την υποχρέωση να στηρίξουμε τις οικογένειές μας και την τοπική κοινωνία» αναφέρουν...
Οι μαθητές στο πλευρό των αγροτών: Κατάληψη για την τιμή της πατάτας
aithousa_taksi
Κενά στα σχολεία: Αντιδράσεις εκπαιδευτικών στη Λέσβο για τις μετακινήσεις και τις συγχωνεύσεις τμημάτων
«Να καλυφθούν άμεσα τα κενά στα σχολεία. Παράσταση Διαμαρτυρίας Τετάρτη 17/12, 13.30, Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Β. Αιγαίου»
Κενά στα σχολεία: Αντιδράσεις εκπαιδευτικών στη Λέσβο για τις μετακινήσεις και τις συγχωνεύσεις τμημάτων