papageorgioy ergazomenoi
«Δεν υπολογίσουν ανθρώπινες ζωές, αυτοί μιλάνε για κέρδη και ζημιές», φώναξαν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου», αναδεικνύοντας την πλασματική εικόνα που μεταφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την κατάσταση που επικρατεί εν μέσω πανδημίας στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης

Με πανό και συνθήματα «υποδέχτηκαν» το πρωί του Σαββάτου εργαζόμενοι του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης και μέλη της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Νοσοκομείων Θεσσαλονίκης τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην πόλη, η οποία μαστίζεται από τον κορονοϊό.

Όπως επισημαίνει το 902.gr, οι νοσοκομειακοί ανέδειξαν ότι τα όσα υποστηρίζει ο πρωθυπουργός σε σχέση με την κατάσταση που επικρατεί εν μέσω πανδημίας στα νοσοκομεία της περιοχής είναι μια πλασματική εικόνα, καθώς τα δημόσια νοσοκομεία και της συγκεκριμένης περιοχής στενάζουν από τις ελλείψεις σε προσωπικό και υποδομές. 

Παράλληλα, έφεραν στο προσκήνιο τις τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης για το ότι ενώ είχε το χρονικό περιθώριο δεν προχώρησε στις αναγκαίες προσλήψεις υγειονομικών, ενώ ούτε και τώρα σε περισσότερες κλίνες ΜΕΘ και την πραγματική επίταξη του ιδιωτικού τομέα της Υγείας.

Κατά την διάρκεια της εισόδου του πρωθυπουργού οι εργαζόμενοι φώναξαν συνθήματα όπως, «Τέρμα πια στην κοροϊδία, δώστε λεφτά για την υγεία» και «Δεν υπολογίσουν ανθρώπινες ζωές, αυτοί μιλάνε για κέρδη και ζημιές», ενώ απαίτησαν την άμεση πρόσληψη προσωπικού.

Και κάλεσαν σε συσπείρωση και αγώνα για την ικανοποίηση των άμεσων μέτρων ουσιαστικής προστασίας της υγείας του λαού με βάση το διεκδικητικό πλαίσιο των υγειονομικών.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αστυνομια ρεθυμνου
Πρωτοφανής αστυνομική εισβολή σε σπίτι φοιτήτριας τα ξημερώματα!
Η όλη επιχείρηση στήθηκε για να… βρεθεί ποιος ευθύνεται  για κάποια συνθήματα υπέρ της Παλαιστίνης που γράφτηκαν στην πόλη στις 25 Μάρτη!
Πρωτοφανής αστυνομική εισβολή σε σπίτι φοιτήτριας τα ξημερώματα!