Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Ένα σοβαρό περιστατικό ξυλοδαρμού με οδηγό λεωφορείου του ΚΤΕΛ καταγγέλθηκε στην αστυνομία από γονέα μαθητή στο Γυμνάσιο Κατούνας

Κατά την εκτέλεση του μαθητικού δρομολογίου με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας από τα χωριά της περιοχής προς το σχολείο της Κατούνας κάτω από λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί έως τώρα, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, ο οδηγός του λεωφορείου φέρεται να επιτέθηκε σε μαθητή του Γυμνασίου Κατούνας, όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα «Συνείδηση».

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, το επεισόδιο μάλιστα φαίνεται ότι είχε και συνέχεια με τη μητέρα του μαθητή, που φέρεται σύμφωνα πάντα με τα καταγγελλόμενα να υπέστη ξυλοδαρμό από τον οδηγό του λεωφορείου.

Πήγαν στο νοσοκομείο γιατί τραυματίστηκαν

Όπως πληροφορείται η «Συνείδηση», μητέρα και μαθητής μετέβησαν στο Νοσοκομείο Αγρινίου για τις πρώτες βοήθειες, όπου και διαπιστώθηκε από τους γιατρούς ο ελαφρύς τραυματισμός τους (εκδορές, μώλωπες κτλ).

Το συμβάν καταγγέλθηκε στην αστυνομία και υποβλήθηκαν οι ανάλογες μηνύσεις. Επιπλέον ενημερώθηκε και η Διεύθυνση του Γυμνασίου Κατούνας, η οποία βεβαίως δεν έχει κάποια αρμοδιότητα για τα μαθητικά δρομολόγια και οτιδήποτε μπορεί να προκύψει κατά τη διάρκειά τους.

Ωστόσο η εφημερίδα πληροφορείται ότι για το συμβάν αυτό υπήρξε επικοινωνία ανάμεσα στο σχολείο και το ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας. Σε κάθε περίπτωση, στο βαθμό που ευσταθούν οι καταγγελίες, πρόκειται για ένα πολύ δυσάρεστο και πρωτοφανές συμβάν.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΟΠΕΚΑ - ΟΑΕΔ - ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ: Πότε πληρώνουν 1.000.000 πολίτες

ΑΣΕΠ - ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Οι Προκηρύξεις για 4.416 νέες προσλήψεις - Που κάνετε αίτηση

Πανελλήνιες 2022: Αυτός είναι ο νέος τρόπος εξέτασης

ΜΟΝΟ 111 ΕΥΡΩ το Online εύκολο μοριοδιωτούμενο Lower - Proficiency που παίρνεις σε 2 ημέρες! - ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening

Αυτά είναι τα 9μηνα σεμινάρια που Μοριοδοτούν Εκπαιδευτικούς και ξεκινούν το ΝΟΕΜΒΡΙΟ με μόνο 25 ευρώ τον μήνα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΩΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα

Κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων: «Πελάτης» ο 35χρονος που δολοφονήθηκε στη Νίκαια
«Πελάτης» του κυκλώματος παράνομων ελληνοποιήσεων και ο 35χρονος που δολοφονήθηκε σε βενζινάδικο στη Νίκαια - Εμπλοκή δεκάδων αστυνομικών
Κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων: «Πελάτης» ο 35χρονος που δολοφονήθηκε στη Νίκαια
Η παραλλαγή Όμικρον «διέσχισε» τον Ατλαντικό - Πρώτο κρούσμα στις ΗΠΑ
Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα της παραλλαγής Όμικρον στις ΗΠΑ - Άτομο «πλήρως εμβολιασμένο που εκδήλωσε ήπια συμπτώματα, παρουσιάζοντας βελτίωση»
Η παραλλαγή Όμικρον «διέσχισε» τον Ατλαντικό - Πρώτο κρούσμα στις ΗΠΑ